Anar directament a les notícies

Ontinyent obté la dotació necessària per instal·lar gespa artificial als camps de futbol de la Puríssima

Publicat el en Governs amb Compromís

El President de la Diputació respon favorablement a la petició del Govern d’Ontinyent i de la FEBO d’aportar 100.000 euros a l’actuació.

El Govern d’Ontinyent ha obtingut la dotació econòmica necessària per anivellar el terreny i dotar de gespa artificial els camps de futbol de la Puríssima, una zona esportiva municipal que utilitzen centenars de xiquets i xiquetes pertanyents a la Fundació Esport Base Ontinyent (FEBO). Així s’ha confirmat hui en un encontre a la Diputació de València al qual Alfonso Rus es reunia amb el President de la FEBO, Miguel Ángel Molina, i el Regidor d’Esports, Pepe Pla.

A l’encontre, al qual es comptava també amb la Presència del regidor del PP Filiberto Tortosa i el director esportiu de la FEBO i també Regidor Miguel Angel Mullor, Rus confirmava que la Diputació de València aportarà els 100.000 euros que se li van sol·licitar formalment per part de l’Alcaldia, la Regidoria d’Esports i la Direcció de la FEBO, per completar els pressupost necessari per dur a terme unes obres que tenen un cost estimat d’entre 250.000 i 300.000 euros (cal recordar que el Govern d’Ontinyent ha decidit destinar 150.000 euros de la partida que li correspon del Pla Provincial d’Obres i Serveis d’enguany a aquesta actuació).

L’aportació d’estos 100.000 euros es realitzarà a través d’un conveni singular; conveni que està previst puga signar-se les properes setmanes per l’alcalde d’Ontinyent Jorge Rodriguez, i el President de la Diputació Alfonso Rus.

El Regidor d’Esports, Pepe Pla, ha destacat “la bona receptivitat del President de la Diputació a les nostres peticions i fer possible un projecte molt necessari per comptar amb unes instal·lacions dignes per als centenars de xiquets i joves que fan ús d’estos terrenys, que malgrat els esforços que any rere any hem realitzat tant des de l’Ajuntament com des de la FEBO, requerien d’una inversió urgent”.

Per la seua banda, des de la Fundació Esport Base, Miguel Ángel Molina explicava que els camps són de terra i, a més, pateixen un fort desnivell que dificulta la pràctica esportiva, per la qual cosa “era imprescindible dur a terme una reforma i adequació com la que va a realitzar-se, que suposa una excel·lent noticia per tot allò que aporta de positiu la pràctica esportiva als nostres fills i filles”, destacava.