Bota al contingut principal

La diputada de Compromís, Mónica Oltra,  ha reclamat al President de la Generalitat, Francisco Camps, que “deixe d’amagar-se i done la cara; és inconcebible que desprès de què el TSJCV haja dictat l’obertura de juí oral per la causa dels trages del cas Gürtel, Camps no haja donat encara cap tipus d’explicació pública”.

 

Per a Oltra “Francisco Camps està demostrant una gran covardia en no voler afrontar públicament el fet de què vaja a ser jutjat per esta trama de corrupció. Ha d’eixir a parlar ja i per a anunciar que deixa la presidència de la Generalitat. Cada hora que passa sense que anuncie la seua marxa s’embruta més la imatge de la institució que presideix i s’erosiona el nostre sistema democràtic”.

 

Segons Oltra “hem pogut comprovar com des del PP s’està intentant minimitzar el fet de què el President de la Generalitat tinga que afrontar este juí, però hem de deixar ben clar què ací allò important no és el preu pel qual es va poder deixar vendre Francisco Camps, en esté juí va a deliberar-se si el President es va deixar subornar. No importa el preu, un President de la Generalitat no es pot vendre”.

 

“En compte de posar excuses absurdes, el que ha de fer el PP es reclamar a Francisco Camps que deixe d’allargar esta agonia i forçar-lo cessar dels seus càrrecs, perquè també s’està tirant de menys una explicació pública del líder del PP Mariano Rajoy, esperem que quan es decidisca a parlar siga per a anunciar el cessament de Camps com a President del PPCV i la presentació d’una moció de censura del seu partit per a rellevar-lo de la presidència de la Generalitat”, ha conclòs la portaveu adjunta de Compromís.