Bota al contingut principal

El síndic de Compromís, Enric Morera, s’ha referit hui a l’avançament de les eleccions generals per al pròxim 20 de novembre anunciat hui pel president del govern central José Luis Rodríguez Zapatero.

 Segons ha assegurat Morera “este anunci no ens agafa per sorpresa i en Compromís ja estem preparats per a afrontar esta convocatòria electoral a la qual els partits que conformem la coalició ja hem anunciat la voluntat de tornar a comparéixer junts”.

 “Des de Compromís considerem que estes eleccions són un bon moment per a què els valencians i valencianes donen l’esquena al PP i al PSOE, responsables de la insostenible situació que patim”.

 Per a Morera “el nostre objectiu per a estes eleccions és que es produïsca un canvi del model productiu i s’acabe amb la discriminació que pateix el poble valencià. Estem convençuts que en estos comicis Compromís va a consolidar la fortalesa que demostràrem el 22 de maig i anem a traure un resultat molt bo que permetrà que al parlament estatal hi hagen diputats que realment defenguen els interessos del País Valencià”.