Anar directament a les notícies

Compromís critica que el Consell concedisca una secretària i un xòfer a Francisco Camps

Publicat el en Llibertat i Igualtat

Compromís ha valorat negativament el nomenament per part del Consell d’una secretària i d’un xòfer per a Francisco Camps per la seua condició d’ex president de la Generalitat.

 Per a la portaveu adjunta del grup parlamentari, Mònica Oltra, “és molt poc ètic que Francisco Camps es done tanta pressa en reclamar els privilegis a què tenen dret els ex presidents de la Generalitat”.

 “El primer que hauria d’haver fet és dimitir com a diputat per les sospites de corrupció tan greus que hi ha sobre ell i que el mantenen a l’espera de juí per deixar-se subornar”.

 “Així mateix –ha afegit la parlamentària- ens sembla fora de tota lògica que Camps mantinga la seua acta de diputat i ingresse en el Consell Jurídic Consultiu, un òrgan al qual Camps no pot aportar res més que la seua experiència de com burlar les lleis, qüestió en què té un màster”.

 Segons Oltra “el Consell hauria d’estudiar millor les peticions que ha fet l’ex president Camps ja que és una persona que en uns mesos podria ser condemnat per un cas de corrupció i, al nostre juí, si és així no hauria de tindre accés a estos privilegis. En este sentit des de Compromís hem registrat una proposició per reformar la llei que regula l’estatut dels ex presidents per a què els condemnats per corrupció no tinguen dret a cap privilegi”.