Bota al contingut principal

La portaveu adjunta de Compromís, Mónica Oltra, ha realitzat una valoració de la decisió de l’Audiència Provincial de València de jutjar-la per una falta de desobediència lleu pels incidents en els enderrocs al barri del Cabanyal.

 Segons Oltra “el que vaig fer aquell dia va ser defensar la legalitat, com ja ho han evidenciat les resolucions judicials que han establert que l’actuació de l’Ajuntament de València amb aquells enderrocs era il·legal”.

 “Encara que em declaren culpable d’eixa falta lleu vull deixar ben clar que tornaria a actuar de la mateixa manera, perquè la meua obligació com a diputada és defensar al poble i el que vaig fer aquell dia va ser defensar els veïns i veïnes del Cabanyal que veien com per part de l’Ajuntament s’estava vulnerant la legalitat destruint el patrimoni de tots”.

 Per a Oltra “que l’Ajuntament haja recorregut l’arxiu d’este assumpte que dictaminà el jutjat d’Instrucció número 10 de València evidencia l’estratègia del PP de perseguir i de fer callar a tots aquells que diguem les veritats i no hem deixat de denunciar els nombrosos casos de corrupció en què els populars estan implicats com la trama Gürtel o Brugal”.

 Oltra s’ha reafirmat en què “passe el que passe en este juí vaig a seguir exercint l’obligació que tinc com a diputada de defensar els ciutadans, mentre que els dirigents del PP al que es dediquen es a furtar els diners públics com evidencien els processos judicials que tenen oberts”.