Bota al contingut principal

La portaveu adjunta del grup parlamentari Compromís, Mónica Oltra, ha criticat la intenció expressada pel conseller d’Educació José Ciscar de potenciar els centres educatius concertats.

 Segons Oltra “és indecent que el govern del PP anuncie la seua aposta per l’educació privada mentre els centres públics estan ofegats econòmicament, devent a proveïdors, sense possibilitat d’adquirir materials acadèmics, amb rebuts de subministraments retornats i amb amenaces de tallament de llum o aigua perquè no han rebut els diners per a despeses corrents que la conselleria hauria d’haver ingressat el passat 30 d’abril”.

 “La situació, sobre tot dels centres d’educació secundà, és crítica ja que continuen sense cobrar el primer quadrimestre de despeses bàsiques quan quasi s’està acabant el segon”.

 Per a la diputada de Compromís “la política educativa que està duent a terme el govern del PP està completament errada, en època de crisi en compte d’apostar i invertir en el sector públic, és a dir, en el patrimoni de tots, es desvien fons públics en benefici del sector privat, una manera d’actuar que pot acabar produint una fractura social”.