Bota al contingut principal

El diputat de Compromís considera que “no és admissible que el candidat del PP intente mostrar-se per damunt del bé i del mal en aquesta qüestió”.

El diputat per Castelló de Compromís, Josep Maria Pañella, ha declarat que “en relació a la tria entre el Corredor Mediterrani o el Corredor Central, està molt bé que el president Fabra vulga coordinar-se amb els presidents de les autonomies favorables al seu recorregut per la costa mediterrània, però això és clarament insuficient. Com des de Compromís li hem exigit reiteradament, a qui Fabra ha de forçar a definir-se amb claredat sobre l’aposta del PP ha de ser al seu candidat a la Moncloa, Mariano Rajoy. No podem admetre que, com si fora un monarca absolut, Rajoy es mostre en aquest tema per damunt del bé i del mal, deixant per baix d’ell Fabra i Cospedal dirimint les seues respectives alternatives al Corredor. Els ciutadans tenen dret a saber quina és la postura oficial del PP respecte a aquest tema, i de saber-ho per boca del seu màxim dirigent, abans de triar l’opció a la qual volen donar suport el 20 de novembre”.

Pañella ha dit que “a les properes eleccions generals, cada formació ha de presentar-se amb una postura clara i única sobre aquest tema. Compromís ha apostat des de sempre, d’una manera clara i inequívoca, pel Corredor Mediterrani, alhora el més  lògic i el més favorable per als interessos valencians; i justament per això li exigim ara al PP que es definisca per boca del seu màxim dirigent, i que ho faça sense ambigüitats, defensant la mateix postura a Castelló i a Madrid, a Tarragona i a Ciudad Real, i que no continue jugant a l’equívoc de dir en cada lloc allò que considera que li pot reportar major suport electoral”.