Bota al contingut principal

“Les instal·lacions que tindran els estudiants d’Educació Física a Ontinyent van a ser millors que les que tenen al seu abast a València”. Així ho manifestava el Degà de la de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport de la Universitat de València, Vicent Añó, a la visita que realitzava junt al seu equip deganal a la ciutat, per tal de visitar les infrastructures a les quals s’impartiran a partir del proper curs 2014/2015 esta titulació universitària, i comprovar el seu estat de cara a les visites que realitzaran els alumnes a estos espais durant els mesos previs a la matrícula. “A València no tenim piscina pròpia ni una pista d’atletisme sencera, com ací. Les condicions per als estudiants van a ser magnífiques”, destacava.

Añó, que acudia també acompanyat pel Delegat del Rector a Ontinyent, Josep Pla Barber, era rebut per l’Alcalde i President de la Fundació Campus Ontinyent, Jorge Rodríguez; el Regidor d’Educació, Joventut i Esports, Pepe Pla; els quals acompanyaven els representants universitaris en un recorregut que incloïa una visita a les instal·lacions del Campus a l’Avinguda de Torrefiel i al Poliesportiu, per a finalitzar amb una reunió preparatòria de cara al proper curs. “Per a nosaltres era molt important ampliar els estudis ací a Ontinyent, perquè la nostra titulació té molta demanda a estes comarques, i ara anem a fer possible que molts alumnes puguen estudiar més a prop de casa, cosa que no haguera estat possible sense la gran tasca i recolzament de l’Ajuntament d’Ontinyent”, destacava el Degà.

Per la seua banda, el Regidor d’Educació, Pepe Pla, destacava “l’afany del Govern d’Ontinyent per tenir cada volta més cura de les instal·lacions del poliesportiu, com queda palès en les obres de millora a la piscina coberta que està executant la nova empresa adjudicatària. Anem a seguir treballant perquè els estudiants i els esportistes tinguen les millors instal·lacions possibles”, destacava. Quant al nou aulari del Campus, Pla destacava la seua proximitat al Poliesportiu, “un fet que també s’ha destacat des de la Universitat”, explicant que les obres van a molt bona marxa, “fins i tot per davant de les previsions, el que ens permet preveure que en agost estiguen finalitzades i a punt per a l’inici de curs 2014/2015”, concloïa.