Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, considera que el pacte que necessita RTVV per a la seua salvació, “és el de tirar a tots els endollats que han foradat les arques de la radiotelevisió pública amb sou desorbitats”.

A més, el dirigent valencianista considera que l’autèntic pacte al que s’oposarà el PP, “és el de la pluralitat i el de la transparència. El nou govern valencià segueix sent igual d’opac que en els temps de Camps i després d’un mes en la presidència, Fabra segueix actuant amb les mateixes males arts que el seu predecessor”.

Per a Morera, “que el PSOE valencià propose un pacte al PP és igual que el que fan a Madrid, cercant guanyar algun privilegi per al seu partit però no cercant millores per a la societat. No es pot llançar pactes amb un PP que manipula tendenciosa i vilment la televisió pública que paguem totes i tots, per a pactar primer s’han de vore gestos de penediment i voluntat de canvi, però a Alarte li poden les ànsies de foto amb el president, com ja va fer amb Camps”.

Des de Compromís demanen que, abans de tot, el Consell siga transparent i done accés a la documentació que neguen a l’oposició, ja que el conseller de la formació en RTVV, Rafael Xambó, no ha pogut aconseguir en dos ocasions l’informe de Pricewaterhouse Coopers.

Morera ha tornat a insistir que l’únic pacte passa per la pluralitat, perquè des del dia del debat d’investidura de Fabra, “Compromís no ha tornat a eixir en els informatius de Canal 9, situant la credibilitat i la manera d’actuar d’esta televisió al mateix nivell que la dels règims totalitaris”, segons Morera.