Bota al contingut principal

Pañella: “Sembla que no saben on van, i llancen propostes per amagar la realitat, guanyar temps i continuar sense pagar el deute”.

El diputat de Compromís Josep Maria Pañella ha rebut resposta a la seua petició d’informació sobre la possible conversió de Vil·la Elisa, a Benicàssim, en una seu universitària d’estiu. Pañella ha valorat que “la realitat ens diu que la Generalitat té un deute de milió i mig d’euros per les obres de condicionament de Vil·la Elisa, les quals porten anys aturades per aquest incompliment. I, amb una clara intenció de guanyar temps o per amagar la realitat, llancen propostes buides per tal de despistar els ciutadans i amagar la seua incapacitat”.

“La mostra més clara de que estan donant pals de cec és que, a la pregunta de si van a renegociar el conveni del programa cultural de Vil·la Elisa per convertir-la en universitat d’estiu, han estat incapaços de respondre res, més enllà de dir que continuen treballant per buscar una solució. L’única solució passa pel pagament del deute i per la finalització de les obres de condicionament”, ha reflexionat el diputat de Compromís.

Pañella ha afegit que “no entenem que projectes que porten anys i panys aprovats, i dels que coneixem les despeses que suposarien, encara estan pendents de pagament. Aquest Consell en té la credibilitat sota zero”.

“És hora de donar un pas endavant i de complir amb les seues obligacions, d’aclarir quin model tenen previst per a Vil·la Elisa i d’aplicar-lo el mes aviat possible. La gent de Benicàssim vol fets i no paraules”, ha sentenciat el diputat de les comarques de Castelló.