Bota al contingut principal

La vicesecretaria general de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, Eva Sanchis, es reuneix amb als càrrecs de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

 La Federació Valenciana de Municipis i Províncies i la Conselleria de Sanitat s’han reunit dins de la ronda de contactes que la FVMP amb les diferents administracions públiques.  Aquesta ronda de contactes té com a objectiu impulsar el municipalisme i vincular els ajuntaments valencians amb la resta de l’administració pública. A la reunió han assistit per part de la FVMP, Eva Sanchis, vicesecretaria general i per part de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública, Mariam Garcia Layunta, sotadirectora d’activitat asistencial Integrada, Patricia Lacruz Gimeno, directora general de farmàcia i productes sanitaris, Oscar Zurriaga Llorens: director general d’investigació, innovació.tecnología i qualitat, Ana María García García, directora general de Salut Pública, Eduardo Zafra, director de Gestiò Sanitaria i Loles Ripoll. Assesòra de la  secretària autonòmica.

La reunió amb la Conselleria de Sanitat ha estat productiva i amb una ferma voluntat per arribar a acords per a signar convenis de col·laboració en matèria de sanitat. Un dels camps a tractar ha estat en la salut pública per fer una gran difusió de programes d’intervenció comunitària.

Des de la FVMP i la Conselleria de Sanitat també s’ha valorat la possibilitat de col·laborar en el camp farmacèutic així com en el camp de la relació amb les associacions de pacients.