Bota al contingut principal

El diputat de Compromís al Congrés, Joan Baldoví, ha presentat una sèrie de preguntes parlamentàries per inquirir al Ministeri de Foment sobre la construcció de l’autovia A-33 entre La Font de la Figuera i Cieza.

Segons ha explicat Baldoví “el projecte de traçat, modificat, de l’A-33 al seu pas pel tram de la Font de la Figuera va ser aprovat al novembre de l’any passat, però el corresponent informe econòmic encara no ha estat aprovat”.
Aquesta infraestructura estava dotada per a aquest any d’una inversió de 4,7 milions d’euros en els pressupostos generals de l’Estat, però el trajecte citat, amb la modificació, està valorat en 8 milions d’euros.

“Hem conegut -ha afegit Baldoví- que Acciona, l’empresa adjudicatària, està acomiadant gent perquè no s’aprova el projecte econòmic, i fins que no es faça, no poden començar les obres. És per això que volem que Foment ens conteste sobre quan té previst aprovar el projecte econòmic per a aquest tram de l’A-33 i quina previsió de finalització de les obres tenen”.

“Des de Compromís exigim que es complisca amb allò aprovat en els Pressupostos i el govern realitze totes les accions necessàries perquè s’inicien el més ràpidament possible les obres de l’A-33 a la Font de la Figuera”.