Bota al contingut principal

“Amb la presentació de nou de la llei de senyes d’identitat el PP tracta de fomentar debats estèrils, agitant fantasmes del passat per intentar dividir els valencians”.

El síndic de Compromís en Les Corts, Fran Ferri, ha assenyalat que “les crítiques delirants que ha realitzat hui la portaveu d’Educació del PP, Beatriz Gascó, sobre l’arranjament escolar demostren, una vegada més, que la seua formació política té al·lèrgia a l’educació pública”.

Segons ha explicat Ferri “per fi, després de dècades, la Conselleria d’Educació ha fet un arranjament pensant en les famílies i la qualitat educativa, i no en els negocis dels amics. S’han abaixat les ràtios, s’han establert criteris idèntics per a tots els centres sostinguts amb fons públics, acabant amb el mercadeig amb l’educació dels nostres xiquets”.

“Així tindrà més qualitat l’educació pública i tindrà també més qualitat la concertada perquè les condicions són millors. I això en menys d’un any de gestió al front d’Educació, que ja ha servit per desfer la majoria de les barbaritats que va fer el PP amb l’educació pública; recordem que entre 2012 i 2015 es van suprimir més de 600 unitats públiques a la nostra escola”.

Com ha assenyalat el portaveu de Compromís “si per desconcertar onze unitats aplicant de forma acurada la legalitat vigent acusen a la Conselleria d’atacar a la concertada, què són soterrar 600 unitats? Una massacre a l’escola? Per sort, el PP ja no fa arranjaments escolars i les famílies poden respirar tranquil·les”.

“És trist comprovar com el PP continua els seus atacs violents contra l’escola i la qualitat educativa. Està en contra de l’obertura d’unitats públiques, està en contra de la baixada de ràtios, i està en contra de l’arranjament conjunt dels centres sostinguts amb fons públics. Està en contra dels drets socials i els serveis públics i a favor dels privilegis dels amics. Per sort, estan a l’oposició”.

Per a Ferri “el més delirant de la roda de premsa que ha oferit este matí a Les Corts la portaveu d’Educació del PP és que estava acompanyada pels diputats Juan Carlos Caballero i Jorge Bellver que han oferit un epíleg febril anunciant la presentació de nou de la vergonyosa llei de senyes d’identitat recentment derogada per Les Corts. Quina llàstima comprovar com el PP ha de centrar la seua labor d’oposició en fomentar debats estèrils, agitant fantasmes del passat per intentar dividir els valencians. Des de el PP es dediquen a competir amb Ciudadanos en el paroxisme de l’antivalencianisme per tractar de desviar l’atenció del gran problema que patim els valencians com a societat, que és que el govern central ens tracta com un territori de segona”.