Bota al contingut principal

El diputat de Compromís en el Congrés, Enric Bataller, s’ha reunit este dimecres amb els representants de la ‘Plataforma por la Honestidad’, Luis Segura i Ana Garrido, per a mostrar el seu suport a la proposta de Llei integral per a la protecció dels denunciants de corrupció.

“És necessària la protecció dels denunciants de casos de corrupció, amb garanties a la confidencialitat i el seu anonimat, així com una protecció que garantisca l’assistència jurídica gratuïta i el blindatge del lloc de treball. Només d’aquesta manera ens assegurarem que molts més ciutadans s’animen a denunciar actes deshonestos que causen tan greu perjudici al nostre país”, ha recordat Bataller.

En línia amb la ‘Plataforma por la Honestidad’, “des de Compromís creiem que per a donar suport a aquestes mesures només fa falta tenir esperit democràtic, la consciència molt tranquil·la i ser honest, per això lluitarem perquè aquesta proposta tire endavant en la pròxima legislatura, en línia amb les mesures que estem impulsant des de la Generalitat Valenciana amb l’Acord del Botànic” ha conclòs el diputat de Compromís.