Bota al contingut principal

La diputada del grup parlamentari Compromís, Isaura Navarro, s’ha referit hui a l’informe de la Intervenció de la Generalitat que considera que l’Hospital General de València contractà el servei de ressonàncies a l’empresa Eresa sense cobertura legal des de l’any 2012.

Per a Navarro “el que revela l’informe de la Intervenció és que el nebot de Rafael Blasco, el director de l’Hospital General, Sergio Blasco, actuava de manera il·legal i tots els actes derivats d’eixa relació entre este centre hospitalari i Eresa són nuls de ple dret des de l’any 2012”.

“Estem parlant d’una situació d’il·legalitat que s’ha de resoldre de manera immediata amb convocatòries públiques, legals, de competència, on la resta d’empreses puguen presentar les seues ofertes i competir en qualitat i en preu”.

Segons la diputada de Compromís “hem estat pagant les ressonàncies més cares de tot l’estat per culpa de les relacions especials dels dirigents del PP amb l’empresa Eresa, esta trama està ara mateix sota investigació judicial”.

“Ens hem de lluirar del servei de ressonàncies que Eresa ofereix en el sistema sanitari valencià i integrar este servei en la pròpia conselleria per aconseguir un servei cent per cent públic i de qualitat”, ha conclòs Navarro.