Bota al contingut principal

El diputat de Compromís ho qualifica de “situació anòmala” i vol saber quan i com es pensa solucionar aquesta irregularitat.

El diputat per Castelló de Compromís, Josep Maria Pañella, ha explicat que “l’auditoria del Compte General de la Generalitat Valenciana de 2010 reflecteix que l’empresa Aeroport de Castelló posseïa a data de tancament d’aquest exercici un immobilitzat –és a dir, elements patrimonials tangibles, mobles o immobles- per valor de 129 milions d’euros. No obstant això, i en aquesta data, l’entitat no havia formalitzat cap contracte d’assegurança que cobrira aquest material. Aquest fet és molt estrany, tant que he presentat una pregunta parlamentària al Consell, per a saber quina és la causa de que l’empresa Aeroport de Castelló tinga un immobilitzat d’aquesta quantitat sense cap assegurança que ho cobrisca, així com si pensa donar solució a aquesta anòmala situació, quan i com.

Pañella ha afirmat que “aquesta estranya falta d’assegurança és una més de les moltes situacions irregulars que han caracteritzat tot el que es relaciona amb l’aeroport de Castelló des del mateix moment que es va prendre la decisió de construir-lo, i ens preocupa, i molt” .

També sobre l’aeroport, el portaveu del BLOC a la Diputació, Enric Nomdedéu, ha preguntat al president de la Diputació “què pensen fer, l’ens provincial i la Generalitat, per tal d’evitar el risc de disolució d’aquesta empresa de l’aeroport i per a solventar els 25 milions de pèrdues que du ja acumulades un aeroport que encara no està en funcionament”.