Bota al contingut principal

El conseller de RTVV a proposta de Compromís, Rafael Xambó, ha tornat este matí l’aparell de telefonia mòbil que li havien lliurat el passat dia 1 de setembre i ha presentat un escrit adreçat al president del Consell d’Administració en què li comunica el caràcter prescindible d’esta despesa i, per tant, “caldria que la resta de consellers en un exercici de responsabilitat i ètica política lliuren també els telèfons en la seu del Consell d’Administració per no gastar més a costa de RTVV i afonar més l’ens”.

Segons ha declarat Xambó, “dijous 1 de setembre, a l’hora de començar el ple del Consell d’Administració de RTVV i a la mateixa sala de plens em van venir amb un paper perquè signara la recepció d’una Blackberry. Em deixaren al despatx la capsa que ni tan sols he obert perquè és una despesa supèrflua”.

El conseller de Compromís en RTVV assegura que tornar el telèfon, “no són molts diners d’estalvi, però, amb una RTVV en fallida, cal donar exemple d’austeritat i entenc que, atès que el CA no és un treball exclusiu, no cal pagar telèfons als seus membres. Amb les indemnitzacions per assistències i les dietes de desplaçament per als membres que viuen fora de València és suficient. En qualsevol cas, jo em pagaré el meu telèfon com qualsevol ciutadà”.

D’altra banda, Xambó ha comentat l’absurd de contractar Jesús Montesinos per a un informatiu de Nou 24 quan hi ha excel•lents professionals a RTVV marginats a treballs menors per no ser fidels al credo i la direcció ideològica del PP, el que suposa, per a Xambó, “una nova mostra de males pràctiques tant en la gestió econòmica com en la selecció dels responsables de la informació”.