Anar directament a les notícies

Morera lamenta els peatges polítics que Fabra ha de pagar a l’extrema dreta mediàtica

Publicat el en Llibertat i Igualtat

El síndic de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, considera “immoral i insultant que, amb la tensa situació que pateixen els treballadors i treballadores de RTVV amb l’amenaça d’un Expedient de Regulació d’Ocupació, la solució als problemes de l’ens siga contractar a més directius”. Per a Morera, el fitxatge d’un alt càrrec d’Intereconomía TV com a director adjunt, “és un dels peatges polítics que ha de pagar Fabra a l’extrema dreta mediàtica que tant està ajudant al PP”.

La situació de RTVV és preocupant en estos moments, “pel seu estat econòmic i també per la viabilitat d’una radiotelevisió que, des de Compromís considerem necessària sempre i quan complisca amb els principis de la seua llei de creació, i sempre que siga un servei públic plural, de qualitat i en valencià”, segons Morera, qui ha recordat que des dels òrgans de direcció i administració de RTVV, “no sols estan fent malament les coses, sinó que estan impedint el treball de l’oposició i dels consellers de l’ens i prova d’això és que no s’ha respost al requeriment notarial que vam fer la setmana passada, demanant informació”.

Morera ha defensat que RTVV, “té molts bons professionals, però la direcció de l’ens prefereix donar a fer la pàgina web a empreses de fora, cedeix gratuïtament els estudis a programes de cadenes d’extrema dreta o paga a tertulians que s’han dedicat a fer campanya per activa i per passiva al PP, perquè no podem oblidar que els contertulis de DBT van ser convidats per Camps a dinar al Palau de la Generalitat i, preguntat el Consell per quant cobren per programa, la seua resposta va ser una negativa a eixa informació, el que demostra que el PP es gasta en allò que els ve en gana els diners de les valencianes i els valencians sense donar cap explicació, la qual cosa és intolerable”.

 • jordi nouvingut

  El problema de tot no es que sols funciona així RTVV, a moltes localitats, com per exemple la capital de la safor la televisió en propietat del excel·lentíssim senyor alcalde "Hartur Thorror" fa les connexions amb intereconomia o deixa el seu canal directament connectat amb eixa …. no se com dir-li, deixem-ho en emissora de ones televisives , quan tanquen el canal per vacances, això si, quede clar que sense llevar la mosca de Tele7. He sentit moltes vegades frases com "hijo de gato, gatito" escaldat que ve al pel.

  Després oblidem d'introducció a les seues llistes de la presidenta d'un grup terrorista.

  Algú a fet alguna cosa ?

  No i es summament ofensiu veure algú de braços creuats.

 • Pitufet

  Jordi , t'entenc. Jo també soc de Gandia , dien que TELE7 anava a ser la televisió comarcal , i ara pareix que tingam INTERECONOMIA 1 i 2. Que vols que et diga , a mi m'agradava molt Gandia Televisió , pero encara m'agradaria més que fora , eixa televisió comarcal , plural , i que ixqueren tant en les noticies PP , PSOE i BLOC. Que per aixó estan representades en la societat de Gandia.

  Es molt facil tindre majories , pero quan no les tens vas amb la gent fent-li la pilota , aixo no es just.

 • remigio lll

  Jo gaste mes temps evitant la intoxicació pepera mitjançant les televisions que te comprades ,que veien tele.Sols poc veure la TV3, Sexta, la TV1 , TV2 i segons què la t-5,T-3. No es molt per a tanta oferta , sobre tot de la extrema dreta.

 • Pitufet

  A mi ni m'agrada l'extrema dreta ni l'extrema esquerre. Es el mateix , igual que el PP i el PSOE.

 • Jaume Barcelona

  Fa molt de temps que nomes veig Tv3, cuatro i la sexta, les demes les considero en mans de "franquistes i falangistes" per tant les vaig esborrar. de tant en tant, miro uns minuts un telediari de canal 9, per vore si camvia, si no, el torno a esborrar. Algu em va dir que tenim el que em votat, jo cada dia intento comvencer algun company de que es te que anar a votar i ademes que este que fer amb esperit de amistat i absencia de enfrontaments. nomes i ha un partit que no pasa aquest filtre….

Imatge destacada
Llibertat i Igualtat TWITTER