Anar directament a les notícies

Compromís considera inadmissible que el govern del PP bonifique l’Impost de Patrimoni mentre planteja retallades i no pot pagar els proveïdors

Publicat el en Economia i Ocupació

La diputada de Compromís, Mireia Mollà, ha qualificat com un “autèntic desficaci” l’anunci del President Fabra de bonificar al cent per cent l’Impost sobre Patrimoni davant la previsió de què el govern central recupere este tribut el pròxim divendres.

Per a Mollà “és un contrasentit que la situació financera de la Generalitat siga tan alarmant que no es puguen ni pagar els proveïdors i al mateix temps es rebutge la possibilitat d’augmentar els ingressos públics mitjançant este tribut”.

“Considerem inadmissible que el govern del PP plantege retalls en el sector públic, dels quals els més perjudicats seran els que menys tenen i més necessiten l’ajuda de l’administració, mentre bonifica els més rics tancant la via per a què la Generalitat augmente els seus ingressos amb l’Impost de Patrimoni”.

Segons Mollà “una vegada més el PP demostra que la seua acció de govern serveix per a defensar els interessos dels que més tenen. Amb la crisi ha augmentat la diferència entre la classe mitja treballadora i els més rics, per mantindre l’estat del benestar és necessari un sistema impositiu solidari, progressiu i equitatiu on hi haja ciutadans que paguen més i ciutadans que paguen menys en funció de les seues circumstàncies econòmiques i en este sentit és imprescindible la recuperació de l’Impost de Patrimoni”.

 • RobinHoodofSherwood

  Com es que heu esborrat el meu comentari sobre l'abus de la Generalitat en l'impost de successions per als valencians que viuen en d'altres comunitats? Quant hi ha dierències del 99% en la quota líquida per a la mateixa base imposable es una inconstitucionalitat flagrant. Ara amb la bonificació del de patrimote tornarem a les mateixes.
  Es pol.liticament incorrècte paralar d'eixe tema?
  Si hem de pagar, paguem tots!

  • Compromis

   Ahir vàrem estar fent manteniment del web. Et demanem disculpes. Pots tornar a enviar el teu comentari, per descomptat que no n'hi ha temes "políticament incorrectes" i pots debatre el que trobes convenient. Disculpa les molèsties novament.