Anar directament a les notícies

Compromís considera d’una gran irresponsabilitat que el govern del PP renuncie a l’Impost de Patrimoni per a afavorir els més rics

Publicat el en Economia i Ocupació

La diputada de Compromís, Mireia Mollà, ha qualificat com una gran irresponsabilitat la decisió del govern del PP de renunciar a l’Impost sobre Patrimoni que ha reinstaurat hui el govern central.

Per a Mollà “és un contrasentit que davant l’alarmant situació financera de la Generalitat el govern de Fabra renuncie a la possibilitat d’augmentar els ingressos públics mitjançant este nou tribut que només pagarien els 19.000 ciutadans que declaren un patrimoni net superior a 700.000 euros”.

Segons la diputada de Compromís “una vegada més el PP demostra que la seua gestió beneficia els més rics i perjudica a la resta de la ciutadania que vorà com l’administració autonòmica deixarà d’ingressar uns recursos que ara són més necessaris que mai per a pal•liar els efectes de la crisi econòmica i mantindre l’estat de benestar”.

 • RobinHoodofSherwood

  Sra. Mireia Mollà, n'estic d'acord però ja veurà que passarà com a l'Impost de Successions, els valencians que vivim fora i tenim alguna propietat al País Valencià acabarem pagant de nou. El problema de fons que deuen resoldre es la desigualtat fiscal per motius de residencia. Això fa que gent amb moltissims diners pague una misèria i d'altres amb molt menys sempre a pagar. No pot ser, es molt injust i CAL DENUNCIAR-HO.

  Jo no ho faig perque espere recuperar el que considere em varen robar, no, ho faig per evitar que continuen robant a mes persones. Ara mateix està passant. Son uns IMPRESENTABLES.

 • RobinHoodofSherwood

  Es mes, crec que no es fruit de l'incompetencia dels que redactaren les normes, esta fet amb molta mala llet, en base a dades estadistiques de valencians que em tingut que emigrar. Li demano que ho investigui perque fa pudor i cal denunciarho. L'Impost de Successions mai l'han deixat de cobrar. Amb el Patrimoni passara el mateix.

  PER FAVOR MIREU-HO, PROU DISCRIMINACIO

 • RobinHoodofSherwood

  Molts dels afectats per aquest "lladres que venen d'Almansa" no deixem de votar al Pais Valencia i obrarem en consequencia.

  LA DIGNITAT NO LA PERDREM PER UNS EUROS DE MES O MENYS

  NO VOLEM SER FILLS D'UN PARADIS FISCAL BANANER

 • RobinHoodofSherwood

  Per cert, sobre les discriminacions en l'Impost de Successions, voldria saber on es el Sindic de Greuges? Es que s'amaga per seguir cobrant gracies als diners robats als valencians que trabjllen en d'altres autonomies? Com es possible que no tingue la dignitat de denunciar-ho?

 • RobinHoodofSherwood

  Sra. Mireia Mollà, em dirigeixo a vosté i als seus companys per l'abus de l'Impost de Successions. No vull ser pesat amb tants missatges però sols vostes ens poden defensar denunciant-ho.
  El Sindic de Greuges, si tinguera vergonya entraria d'ofici.
  Vostes saben com es això, si un s'identifica li venen les liquidacions paraleles com a càstig, els augments del catastre pagant fins als darrers cinc anys com a càstig.
  Els particulars no podem fer-ho, cal que siguin els politics honestos.

  El meu pseudònim es una ironia pero han passat segles i encara cal Robin Hood of Sherwood.