Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís al Senat, Carles Mulet, ha exigit hui al PP que “deixe de mirar a un costat” i es convertisca en còmplice i actue contra el senador Pedro Agramunt, acusat de greus casos de corrupció internacional.

Mulet ha recordat que Agramunt ja va haver d’apartar de la presidència de l’Assemblea Parlamentària del Consell d’Europa (PACE) pels seus casos de corrupció gràcies a aquest càrrec i que, ara, una investigació de l’equip Independent d’Investigació sobre la Corrupció de l’Assemblea parlamentària del Consell d’Europa (PACE) ha elaborat un demolidor informe que l’acusa durant els seus 200 pàgines de deixar-se subornar pel règim de Azerbayan per emparar les polítiques d’aquest estat totalitari davant la comunitat internacional, “amb pagaments a base de bitllets de 500, caviar o concentracions de prostitutats en hotels de luxe“.

Segons Mulet, les conclusions d’aquest informe independent demostren les sospites i produeixen un enorme fàstic. “Agramunt no pot representar als valencians ni espanyols a cap càrrec públic, no en la PACE ni al Senat, ha d’anar-se’n a casa o si és possible, a la presó. Els fets imputats són gravíssims i ací, el PP guarda silenci mentre el senador s’ha absentat del ple d’aquesta setmana a la cambra alta, esperant de nou que passe el xàfec i continuar fent de les seues“, ha indicat.

Compromís ha recordat igualment altres aventures com en un misteriós viatge no autoritzat per l’Assemblea ni al Senat, per entrevistar-se amb el president sirià Bashar al-Assad dies abans que aquest bombardegés la població civil amb gasos. Per al portaveu de la coalició valenciana “al PP li dóna tot igual, li és igual degradar encara més la imatge del Senat, per tal de tenir callats a senadors que segurament saben massa i poden anar-se’n de la boca, ens tiren al grup mixt a la imputada senadora Barreiro i s’aplica el silenci i tapen a Agramunt mentre som la vergonya de tot Europa. Tot molt marca PP“, ha conclòs.