Anar directament a les notícies

Enric Morera i Eliseu Climent es reuneixen per intercanviar impressions sobre l’actualitat política

Publicat el en Llibertat i Igualtat

El síndic del grup parlamentari Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, s’ha reunit hui amb el president d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV), Eliseu Climent, per intercanviar impressions sobre l’actualitat política valenciana i estatal, en el context de la proximitat de la convocatòria electoral del 21 de novembre.

Morera i Climent han parlat de la situació de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) “Televisió sense Fronteres”, que en la propera legislatura espanyola entrarà a tràmit en el Congrés, i a la que la coalició Compromís han donat suport. Morera ha confirmat que si es confirma que Compromís aconsegueix un diputat a Madrid, tal com pronostiquen les enquestes, aquest treballarà per aconseguir la seua aprovació.

D’altra banda, Morera ha informat Climent de les gestions que ha realitzat per demanar la retirada dels expedients administratius i les multes imposades per l’anterior Govern valencià a ACPV per les emissions de TV3 al País Valencià, i ha expressat la necessitat que les bones paraules del nou president Fabra en traduesquen en fets concrets i positius també en aquest tema.

El portaveu de Compromís i el president d’ACPV, a més, han parlat també de l’arc mediterrani i del creixent suport social i empresarial que aquest troba en la societat valenciana, i de la necessitat de continuar treballant per fer-lo realitat en col•laboració des dels àmbits polític i cívic.

Finalment, Morera i Climent han quedat en tornar a trobar-se després de les eleccions del 21 de novembre, ja que a partir d’ara l’agenda del síndic de Compromís estarà determinada per la campanya electoral.

 • Buena idea esta coalición. Pero no olvidéis que además de ideas hace falta diálogo. Y si puede ser diálogo con personas que, estando de acuerdo en lo importante, difieren en cuestiones diversas. Caso contrario, es un monólogo dialogado. En el PSOE saben mucho de esto.

  • Joan

   No crec que aquesta coalició siga com el PSOE o el PP. De moment han demostrat ser molt més dialogants i intentar solucionar les coses parlant i dialogant. Lo del monòleg dialogat ja sabem que PP i PSOE són els senyorets.

 • Ximo Urenya

  Abans que res, rectifiqueu la data de les eleccions d'aquesta crònica, no ens emboliqueu. Gràcies.
  Després, voldria saber si és que finalment Eliseu ha soterrat ja la destral guerrera que ens enfontrava incomprensiblement fins fa quatre dies. M'alegraria que fóra així. Ja seria l'hora que s'acabaren velles qüestions estèrils i esterilitzadores que ens han enfrontat als valencians. Units serem més forts.

  • raulatxo

   Quines són eixes velles qüestion? Potser sòc massa jove per haver-les conegut? Gràcies de vestreta.