Bota al contingut principal

El síndic del grup parlamentari Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, s’ha reunit hui amb el president d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV), Eliseu Climent, per intercanviar impressions sobre l’actualitat política valenciana i estatal, en el context de la proximitat de la convocatòria electoral del 21 de novembre.

Morera i Climent han parlat de la situació de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) “Televisió sense Fronteres”, que en la propera legislatura espanyola entrarà a tràmit en el Congrés, i a la que la coalició Compromís han donat suport. Morera ha confirmat que si es confirma que Compromís aconsegueix un diputat a Madrid, tal com pronostiquen les enquestes, aquest treballarà per aconseguir la seua aprovació.

D’altra banda, Morera ha informat Climent de les gestions que ha realitzat per demanar la retirada dels expedients administratius i les multes imposades per l’anterior Govern valencià a ACPV per les emissions de TV3 al País Valencià, i ha expressat la necessitat que les bones paraules del nou president Fabra en traduesquen en fets concrets i positius també en aquest tema.

El portaveu de Compromís i el president d’ACPV, a més, han parlat també de l’arc mediterrani i del creixent suport social i empresarial que aquest troba en la societat valenciana, i de la necessitat de continuar treballant per fer-lo realitat en col•laboració des dels àmbits polític i cívic.

Finalment, Morera i Climent han quedat en tornar a trobar-se després de les eleccions del 21 de novembre, ja que a partir d’ara l’agenda del síndic de Compromís estarà determinada per la campanya electoral.