Bota al contingut principal

Des de Compromís per Vilamarxant volem mostrar la nostra consternació, tristesa i pena per la mort del nostre company i amic Enric Bernabé Tent, portaveu i regidor de Compromís a l’Ajuntament de Vilamarxant.
Enric formava part del col•lectiu local de Vilamarxant des de feia anys. En la llista que Compromís per Vilamarxant va presentar a les eleccions locals de maig de 2019, Enric figurava en el número 3 de la candidatura. En novembre de 2021 va ocupar el càrrec de regidor portaveu quan es va produir la dimissió del company que havia encapçalat l’esmentada llista en 2019. 
A més, va ser Secretari d’Organització del col•lectiu local de Compromís per Vilamarxant des de 2018 fins a 2021.
Enric, o Quique per a qui el coneixíem i ens l’estimàvem (i ens l’estimem encara), ha estat, des de fa dècades, una persona compromesa amb la cultura i la llengua del nostre país. La seua trajectòria personal està molt lligada a diferents col•lectius musicals i culturals del teixit associatiu de Vilamarxant i de la comarca de Camp de Túria, especialment en l’àmbit de la llengua, la música i la cultura.
Lutier i músic d’instruments de corda, ha treballat com a mestre d’educació musical i d’educació primària durant molts anys. Recentment havia iniciat un negoci de productes hortofrutícoles ecològics.Gràcies pel teu compromís. Descansa en pau, benvolgut company.