Bota al contingut principal

La diputada de Compromís, Paula Espinosa, ha assenyalat que  “estem fent seguiment amb preocupació del vessament de fuel a les platges del Saler i L’arbre del Gos a València”.

A través d’una sèrie d’iniciatives parlamentàries Compromís ha demanat a la Conselleria de Medi ambient que done les explicacions oportunes, així com la posada en marxa d’una rigorosa investigació per determinar què és el que ha passat.

Per a Espinosa “independentment de quan i com es determine l’origen del vessament, hi ha un problema de fons, i és que just davant l’Albufera hi ha vaixells fondejant permanentment, que resulten una amenaça per este Parc Natural”.

“Un perill que s’incrementarà tenint en compte que tant el Govern de la Generalitat com el Govern d’Espanya volen ampliar el Port de València, una infraestructura que provocaria més situacions com esta”.

Des de Compromís es demana la compareixença del Conseller de Medi Ambient,  Infraestructura i Territori  en les Corts perquè explique de quina manera pensa solucionar la situació i quines mesures pensa prendre perquè això no torne a passar.