Bota al contingut principal

El diputat i portaveu d’Educació a les Corts, Gerard Fullana, ha registrat una pregunta parlamentària per conèixer els motius pels quals la Conselleria d’Educació, per primera vegada en set anys, han reduït les vacants de professorat ofertades en l’adjudicació del mes de juliol respecte del curs anterior.

Segons explica Fullana “és una qüestió ben preocupant que les places de docents ofertades al mes de juliol siga menor a les de l’any anterior, una circumstància que no ocorria des que governava el Partit Popular l’any 2015”.

En concret el departament que dirigeix José Antonio Rovira ha ofertat prop de 3.200 places docents menys, a més de retallar altres 900 places que s’havien acordat en l’acord de plantilles, que ha sigut suprimit.

Fullana denuncia que “esta és la realitat de la política educativa del Partit Popular i la realitat d’un govern fallit que no només genera el caos en la gestió, sinó que a més inverteix menys recursos per a la ciutadania del que venia fent-se els últims anys”.