Bota al contingut principal

La portaveu adjunta de Compromís, Isaura Navarro, ha assenyalat que “el vot en contra del Partit Popular en Castella i Lleó contra l’anomenada Llei de Concòrdia, idèntica a la valenciana, evidencia que el PP de la Comunitat Valenciana és el PP més radical d’Espanya, més posicionat a l’ultradreta”.

“El senyor Mazón ja va defendre, després del trencament del govern amb Vox, que la Llei de Concòrdia aprovada al parlament valencià era la llei del Partit Popular, avalant tot el seu contingut. Doncs bé, ara veiem que només és una llei del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, perquè en altres territoris de l’estat estan trencant amb el suport a eixa llei”, ha explicat la diputada.

Des de Compromís es reitera l’absolut rebuig a una llei que blanqueja el franquisme i es reclama al Partit Popular de la Comunitat Valenciana que es posicione junt amb la democràcia i no junt amb el feixisme.

“El Partit Popular de Castella i Lleó ha manifestat que té dubtes de la constitucionalitat d’eixa llei. Efectivament, n’hi ha molts dubtes. Però més que dubtes, n’hi ha evidències que és inconstitucional. I per això li demanem al senyor Mazón que rectifique i derogue de manera immediata una llei inconstitucional i totalment antidemocràtica”, ha conclòs Navarro.