Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís, Enric Morera, ha realitzat una valoració de les dades de l’enquesta electoral del Centre d’Investigacions Sociològiques (CIS) que s’ha publicat hui i que atorga un diputat per València a la coalició Compromís-Equo.

Segons Morera “el CIS, una vegada més, no ha preguntat per nosaltres en les qüestions directes sobre partits que planteja, però en la pregunta sobre vot espontani els enquestats donen el 0’4% del suport de tot l’estat a Compromís-Equo, el que suposa una translació d’uns 175.000 vots en el País Valencià”.

“Hem de recordar que en les passades eleccions autonòmiques del mes de maig el CIS fallà estrepitosament en no atorgar a Compromís els vots suficients per a obtindre representació parlamentària, així que ara si ens donen un diputat estem convençuts que el resultat final serà major”.

“Esta enquesta –ha afegit Morera- demostra que el vot a Compromís és estructural i que estem en una tendència de creixement. Seguirem creixent en campanya, anem a més i estem segurs que sumarem encara més votants i podrem aconseguir un segon o tercer diputat”.