Anar directament a les notícies

Mollà: “Sanitat és la que ha marcar-se un objectiu clar, construir els hospitals pendents a Alacant”

Publicat el en Sanitat i Benestar

La diputada autonòmica de Compromís Mireia Mollà ha afirmat hui que “la Conselleria de Sanitat és l’única que ha de marcar-se un objectiu ben clar: el de construir els hospitals pendents a Alacant, uns centres absolutament necessaris per a millorar la qualitat del servei sanitari, que en l’actualitat es troba saturat per la manca d’infraestructures”.

Mollà s’ha referit així a les declaracions del conseller Luis Rosado en les que afirma que els hospitals han de fixar-se objectius per a millorar el seu rendiment i que fins ara s’han posat molts recursos que només han generat una despesa enorme.

“És increïble que el conseller diga que el rendiment dels hospitals només pot millorar-se amb objectius marcats, com si d’una empresa privada es tractara, en lloc de reconèixer que la Generalitat no ha invertit els diners necessaris en millorar la nostra sanitat pública”, ha criticat la diputada de Compromís.

Mireia Mollà ha explicat que “des de Compromís estem a favor de que es racionalitze la despesa perquè no podem permetre cap cas de malbaratament dels recursos públics mentre la xifra d’aturats no deixa d’augmentar, però és evident que el principal problema de la sanitat alacantina i de la resta del territori és la falta d’inversió de la Conselleria”.

En aquest sentit, la diputada autonòmica ha indicat que “el PP cada vegada evidencia més la seua preferència per desmantellar la sanitat pública i apostar per la privada, mentre els ciutadans d’aquesta província seguim esperant el tercer hospital d’Alacant, el segon per a la Marina Baixa, la construcció del centre de salut de Rabaloche a Orihuela o els de Benidorm, Petrer, Castalla i Sant Joan”.

  • Dentrtt

    El seu objectiu és caminar a la privatització. És clar, no hi ha diners perquè el que hi ha s'ho han gastat en endollar gent i en festes privades. Cal controlar la despesa sanitària, és clar. Però abans cal controlar (eradicar) la seva despesa en endollats, festes i propaganda.

  • Fa falta la millora i l'ampliació del consultori auxiliar de Benigembla, que ha sagut denegat 2 voltes. I no sabem si la partida demanada de 125.000 euros està en els pressupostos del 2012. Tenim necessitat de donar una sanitat digna a la nostra gent.

  • Pingback: infoCOMPROMIS 07/11/2011 | COMPROMÍS-EQUO GODELLA()