Anar directament a les notícies

Baldoví defensa en l’Albufera mesures d’economia verda per revitalitzar els pobles de l’entorn

Publicat el en Economia i Ocupació Medi Ambient

El cap de llista de la Coalició Compromís-Equo al Congrés dels Diputats, Joan Baldoví, ha visitat este matí el Port de Catarroja amb el portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera i el portaveu de la coalició a l’Ajuntament de València, Joan Ribó. En esta visita, Baldoví ha explicat les mesures que desde BLOC, Iniciativa, Verds i Equo proposen per a protegir l’entorn i, al mateix temps, potenciar línies de treball d’economia verda.

Segons ha declarat Baldoví, “al llarg de dècades, l’Albufera de València ha estat un femer perquè no existia la consciència de defensa del medi ambient a l’administració pública i perquè, a més a més, des de Madrid sembla que desconeixen la riquesa del llac i de tot el terreny que l’envolta. Nosaltres si que som coneixedors de quina és la realitat ecològica, agrícola, social, econòmica de l’Albufera i els seus pobles i per això tenim propostes, unes propostes que parlen de protecció i, al mateix temps, parlen de foment d’una economia verda generadora de riquesa i ocupació per a tots estos pobles”.

Per al cap de llista de Compromís-Equo, ”la defensa de l’Albufera i de tots els pobles del voltant és molt important. En estos temps de crisi s’ha demostrat que cal buscar eixides sostenibles a la crisi i eixes mesures passen per una economia verda, que servisca per a unir la creació de nous llocs de treball des de l’agroturisme, l’agricultura ecològica i l’adaptació de l’agricultura tradicional per a que siga respectuosa amb l’entorn. Els pobles de l’Albufera tenen un gran potencial que han d’aprofitar i és clar que són necessàries polítiques fetes amb planificació i amb trellat, amb la col•laboració de les diferents administracions públiques per a fer possible tot açò del que estem parlant”.

Baldoví ha insistit en Catarroja que la prioritat de Compromís, “és posar en marxa polítiques per a salvar a les persones, i això és fer possible que puguen viure amb dignitat als seus pobles, que tinguen treball, benestar i una qualitat de vida acceptable en un territori nostre, que puguem llegar a les generacions futures”. De fet, al programa de Compromís-Equo es poden trobar moltes propostes de les quals ha parlat hui Joan Baldoví al port de Catarroja, perquè des de la coalició continuen apostant per la revitalització del sector agrícola valencià, un sector tocat de mort “per la manca d’interés i d’ajudes del govern valencià del PP i també del central socialista, que a més a més ha negociat a Europa la ruïna total del camp valencià amb els acords amb el Marroc”.

  • Dentrtt

    Els del PP i el PSOE l'únic que saben de verd és el color dels bitllets.

  • Bukanero

    em estat aquest mati a l'albufera i em coincidit i els em vist. la veritat es que l'aigua si se li pot dir d'alguna manera dona pena. i la gent que pescaba no se com poden menjar aquestos peixos. (perque supose que cuant estan ahi es per que en tenen que estar) pobres no se com poden viure ningun tipo d'animal.

  • Pingback: Diari de Campanya – 3r dia – Compromís per Torrent()

  • Encara que l´oratge no va acompanyar, va ser una visita molt enriquidora, ja que es va interessar pel port de Catarroja i per l´Albufera amb passeig en barca inclós. Els valencians tenim una mina d´or i la estem plenant de merda, i Joan Baldoví ho va poder vore i denunciar ahir mateix. Amb un compromís, que desde Madrid li posarà veu al parc natural de la nostra Albufera.

  • Pingback: infoCOMPROMIS 07/11/2011 | COMPROMÍS-EQUO GODELLA()