Bota al contingut principal

Els candidats de Compromís-Equo al Senat –Ignasi Bellido, Ismael Vicedo i María José Espuig- han defensat hui “que el Senat siga una cambra útil, ja que no anem a tolerar que s’estiguen invertint diners públics en una institució que no serveix per a res i que és utilitzada pels partits tradicionals com a un cementiri d’elefants”.

Els candidats de Compromís-Equo han realitzat aquestes declaracions durant la roda de premsa que han oferit hui davant la Subdelegació del Govern a Alacant per tal de presentar les seues propostes en aquesta matèria.

Ignasi Bellido ha explicat que “Compromís-Equo es presenta amb un missatge molt clar al Senat i és que o aquesta cambra es fa útil o la tanquem, perquè els diners de tots els ciutadans, especialment en un moment de crisi com el que vivim on les persones estan perdent les seues cases per no poder fer front a la hipoteca, no poden llançar-se a la brossa”.

“Compromís-Equo vol fer del Senat una vertadera cambra de representació territorial on solucionar els problemes reals que afecten als ciutadans, on visibilitzar els problemes d’Alacant i les deficiències que pateixen territoris com el País Valencià, que és un dels pitjors finançats de tot l’Estat; però si PP i PSOE prefereixen mantenir-lo amb un paper únicament decoratiu, nosaltres reivindicarem la seua clausura”, ha afegit Bellido.

Per la seua banda, Ismael Vicedo ha apuntat que “Compromís-Equo té una aposta ferma per racionalitzar la despesa i això passa per retallar en institucions inservibles, com les Diputacions o el Senat (en les condicions en què es troba actualment), i invertir eixos diners en garantir serveis bàsics com la sanitat i l’educació”.

“El nostre sector públic ha de créixer en metges, professors, bombers, policies, jutges o treballadors socials i acabar amb la despesa inútil, en Compromís-Equo estem decidits a que cada euro que isca de les Administracions es dedique a eixir de la crisi”, ha assenyalat Vicedo.

Per la seua banda, María José Espuig ha destacat que “la solució a la situació que vivim passa per propostes decidides i valentes que canvien la gestió que s’està fent dels nostres diners i que són les que proposa Compromís-Equo” i ha afegit que “els ciutadans, amb el nostre vot, som els que tindrem l’oportunitat de decidir sobre el nostre futur el pròxim 20 de novembre”.