Bota al contingut principal

El candidat de Compromís diu que “hem recorregut les poblacions de Castelló explicant que hi ha més opcions que no el blanc i negre del PP-PSOE, i sobretot escoltant les preocupacions de la gent i les seues propostes”.

El cap de llista per Castelló al Congrés dels Diputats per Compromís, Roger Mira, ha assegurat que “acabem molt satisfets la campanya electoral per a les eleccions del diumenge; satisfets perquè totes les enquestes coincideixen en assegurar que Compromís estarà present al parlament espanyol, i que per tant podrem representar allí, com ja ho fem als ajuntaments, les diputacions i les Corts Valencianes, els interessos de les valencianes i valencians que no es resignen, que no creuen inevitable que la solució de la crisi passe per tota mena de retallades contra els sectors populars, i que estan convençuts que hi ha vida més enllà del blanc i negre que ens pinten el PP i el PSOE, com dues cares d’un mateix comportament, oposat als interessos dels ciutadans de peu; i estem satisfets també per la bona acollida que ha trobat el missatge de Compromís entre les dones i els homes de les poblacions de Castelló que hem visitat, una acollida i una resposta que hem pogut constatar diàriament, i que ens demostra la seua confiança en nosaltres; una confiança que no es construeix des del buit, sinó a partir del treball de cada dia dut a terme pels nostres alcaldes i regidors, tant dels que són al govern com dels que es troben en l’oposició. I és que, com hem repetit al llarg de la campanya, Compromís té més de 400 regidors per tot el País Valencià… i cap imputat. Per això no ens hem cansat de repetir que tots els polítics no som iguals”.

Mira ha assegurat també que “Compromís será útil als nostres conciutadans des d’una clara postura d’oposició al partit que amb tota seguretat guanyarà les eleccions. I la nostra experiència demostra que una oposició més menuda, però ferma i assenyada, pot resultar més profitosa per a la ciutadania que una oposició amb major nombre d’escons, però congelada i inactiva. I d’això a les Corts Valencianes en sabem molt, sobre qui li planta cara de veritat al PP i denuncia repetidament les seues polítiques contraries als interessos de la gent del carrer”. Mira ha volgut acabar “fent una crida a tots els ciutadans a anar diumenge a votar, a votar aquella opció que consideren més correcta, que creguen que defensarà millor els seus interessos. Que voten aquell que consideren millor, siga qui siga, però que voten. La democracia, tot i les seues imperfeccions, no deixa de ser la millor forma que hem trobat els humans per a governar-nos, i quan més en contra estiguem de certes actituds, més raons tenim per a votar, per a contribuir així a millorar la societat”.