Anar directament a les notícies

Compromís-Equo celebra la representació al Congrés i el creixement a la circumscripció d’Alacant

Publicat el en General

La candidata de Compromís-Equo al Congrés per Alacant, Aitana Mas, ha assegurat hui que la coalició “està d’enhorabona per haver aconseguit l’objectiu marcat, el tenir representació al Congrés dels Diputats, i, al mateix temps, a Alacant estem satisfets amb els resultats, ja que hem registrat un creixement molt important”.

Compromís-Equo ha assolit 27.568 vots a la circumscripció d’Alacant i ha augmentat en prop de 2,5 punts el percentatge de vot respecte a les eleccions generals de 2008. En el conjunt del País Valencià la coalició ha obtingut 125.150 vots, amb el que ha multiplicat per més de quatre la xifra de 2008.

En aquest sentit, Aitana Mas ha afirmat que “aquestes eleccions són molt importants per a Compromís-Equo, perquè amb la representació parlamentària s’ha confirmat que tenim un projecte de futur, que ha quedat consolidat amb aquests bons resultats” i ha destacat que “hem aconseguit fidelitzar bona part dels resultats autonòmics i municipals, com demostren els més de 4.200 vots a la ciutat d’Alacant”.

“Estem molt agraïts a tota la gent que ha participat activament durant aquesta campanya austera, ja que ells han sigut un dels nostres punts forts i, sobretot, estem agraïts als milers i milers de persones que han confiat en el nostre projecte i veuen en Compromís-Equo l’opció que volen que els represente”, ha indicat Aitana Mas.

Així mateix, Mas ha assenyalat que “les reivindicacions, les iniciatives i, en definitiva, els interessos dels ciutadans de les comarques d’Alacant tindran una veu a Madrid a través de Joan Baldoví, que no només serà diputat de València, sinó també d’Alacant i Castelló, i, per tant, anem a començar a treballar des de ja per fer-li arribar totes les propostes”.

 • Ivan Gisbert

  Al fi una veu valenciana al congrés!!! Espero que feu com en les corts i que li doneu canya al PP. Moltíssimes felicitats! 😉

 • ;)

  Enhorabona!!

 • alicia

  estic molt content, que el meu vot i dels meus familiars haga donat el seu fruit.

 • Rafael Tomás

  Jo també els vaig votar, va ser la primera volta que ho feia al congrés. A les locals i autonòmiques ja ho havia fet. Estic supercontent del 3,1 que hem tret. Ens tocaria nig diputat.

 • Vicent Sansano

  Ha estat un gran èxit haver aconseguit un diputat per València. I han estat un èxit també els resultats a la circunscripció d'Alacant; perquè tot i que hajam quedat lluny d'aconseguir representació, hem demostrat que podem creixer molt. Jo demane que continue la coalició amb EQUO tant per a les eleccions europees i generals, com per a les autonòmiques i municipals. Si això és així, estime que tenim un gran potencial de creixement al sud. (desconec la situació a les comarques centrals i del nord). Aci hi ha moltes reivindicacions històriques en el cam de l'ecosocialisme que mai han tingut qui les portara allà on es prenen les decissions. I pot ser ara seria el moment de portar-les tant al Congrés del Diputats com a les Corts Valencianes. I per això, no ho dubteu, necessitem a EQUO.

 • Dentrtt

  Enhorabona pels resultats. 😉 A seguir treballant i a demostrar que l'única alternativa real pasa per nosaltres.

 • Mapi

  Espere que siga només el principi, a Alacant (i a Espanya) feu molta falta!!
  Estic molt contenta del meu vot i segura de que per fi estarè representada
  Bona sort a tots en esta nova etapa 🙂

 • Jaume

  Jo diria que a Castelló també ha pujat…

 • RobinHoodofSherwood

  Estic molt content per haver tret un diputat per València. Era molt complicat a Castelló i a Alacant però calia intentar-ho. M'emprenya molt el grau d'obstinació d'ERPV, al meu poble de Castelló la suma de vots s'apropa a la del PSOE. Si posaren els peus a terra i buscarem sumar forces, encara hauría anat millor. Ara cal seguir treballant molt dur als pobles, als ajuntaments i a les Corts per engrescar a mes gent dins del projecte. Una forta abraçada Joan.

 • fran alacanti

  La paraula es la millor força y la força es pot trasmetre per conseguir grans proeses anim compromis ! a per tots

 • jmilian

  El primer de tot, un canvi de la llei electoral !! Crec que encara hi hagueren hagut més vots !!
  Enhorabona i a fotre canya !!

 • Veus

  Com a votant vostre, m'agradaria molt que la primera intervenció de Baldo al Congrés començara amb uns versos de March o d'Estellés, en comptes de fer-ho amb una taronja com feren altres.

  Enhorabona, 75 anys més tard haveu fet història!

 • Josep

  Tenim una gran oportunitat per a creixer encara més, si la gent veu que Baldoví fa un gran treball en tots els sectors de la nostra societat que sense dubte ho farà l'èxit estarà garantitzat.
  Hem de despertar al nostre poble i ensenyar-los quin és el seu país.
  Enhorabona i endavant.