Bota al contingut principal

La candidata de Compromís-Equo al Congrés per Alacant, Aitana Mas, ha assegurat hui que la coalició “està d’enhorabona per haver aconseguit l’objectiu marcat, el tenir representació al Congrés dels Diputats, i, al mateix temps, a Alacant estem satisfets amb els resultats, ja que hem registrat un creixement molt important”.

Compromís-Equo ha assolit 27.568 vots a la circumscripció d’Alacant i ha augmentat en prop de 2,5 punts el percentatge de vot respecte a les eleccions generals de 2008. En el conjunt del País Valencià la coalició ha obtingut 125.150 vots, amb el que ha multiplicat per més de quatre la xifra de 2008.

En aquest sentit, Aitana Mas ha afirmat que “aquestes eleccions són molt importants per a Compromís-Equo, perquè amb la representació parlamentària s’ha confirmat que tenim un projecte de futur, que ha quedat consolidat amb aquests bons resultats” i ha destacat que “hem aconseguit fidelitzar bona part dels resultats autonòmics i municipals, com demostren els més de 4.200 vots a la ciutat d’Alacant”.

“Estem molt agraïts a tota la gent que ha participat activament durant aquesta campanya austera, ja que ells han sigut un dels nostres punts forts i, sobretot, estem agraïts als milers i milers de persones que han confiat en el nostre projecte i veuen en Compromís-Equo l’opció que volen que els represente”, ha indicat Aitana Mas.

Així mateix, Mas ha assenyalat que “les reivindicacions, les iniciatives i, en definitiva, els interessos dels ciutadans de les comarques d’Alacant tindran una veu a Madrid a través de Joan Baldoví, que no només serà diputat de València, sinó també d’Alacant i Castelló, i, per tant, anem a començar a treballar des de ja per fer-li arribar totes les propostes”.