Anar directament a les notícies

Mireia Mollà: “Cal que COEPA quede lliure d’irregularitats i que els implicats siguen apartats dels seus càrrecs”

Publicat el en Economia i Ocupació

La diputada de Compromís Mireia Mollà ha assegurat hui que “la patronal alacantina, COEPA, ha de quedar lliure de les irregularitats en les que s’ha vist involucrada en els últims temps i els responsables d’aquests escàndols han de ser apartats dels seus càrrecs, perquè no podem consentir que actuen amb total impunitat”.

Mollà ha realitzat aquestes declaracions després que el fins ara president de la confederació d’empresaris alacantins, Rafael Martínez Berna, haja dimitit del seu càrrec al mes de fer-se públic que la seua empresa, CHM, ha sigut multada per la Comissió Nacional de Competència per repartir-se amb altres constructores licitacions d’obra pública i pactar preus.

La diputada autonòmica ha explicat que “en el moment en què es va conèixer aquest escàndol Compromís va demanar la dimissió immediata de Martínez Berna per aquesta irregularitat que va causar un perjudici de 14 milions d’euros a les arques públiques i, a més, perquè aquesta mercantil està sent investigada per la seua possible vinculació amb el cas Gürtel a l’haver finançat presumptament al PP de manera irregular”.

“Així mateix, durant el mandat de Modesto Crespo com a president de COEPA -càrrec al que va renunciar quan passa a presidir de manera nefasta la CAM-, també s’han detectat irregularitats relacionades amb els comptes de 2006”, ha destacat Mireia Mollà.

En aquest sentit, la diputada de Compromís ha assenyalat la necessitat de “dotar de transparència a les institucions per a evitar aquests casos i fer pagar els seus responsables, un principi que ha d’aplicar-se també per a l’alcaldessa d’Alacant, Sonia Castedo; el seu antecessor, Luis Díaz Alperi, i l’ex president de la Diputació, José Joaquín Ripoll, que en lloc de dimitir dels seus càrrecs pels escàndols pels que estan sent investigats, són premiats pel PP amb més càrrecs i més poder”.

 • CLARA ISA

  ¿Dónde están las noticias en contra de las corridas de toros? ¿porqué no hacen nada al respecto? Siempre hay silencio por su parte ante este tema, ni un solo día he visto una sola noticia en su web diciendo que han impedido una corrida de toros. Ya que han firmado un documento (antes de las elecciones) sobre defensa ante los animales esperaba que empezaran a haber noticias sobre la crueldad de las corridas de toros. ¿Es que acaso se presentan como un partido que está en contra de la tortura animal para conseguir los votos y cuando han pasado las elecciones se callan?

  • remigio lll

   … El pueblo ha querido cambiar su realidad cambiando de partido.. Paraules molt encertades del sr Rubalcaba. Les coses son com son i si volem canviar-les haurem d'acceptar abans els mitjanç de que disposem. El que te majoria absoluta es el PP ,no Compromís. De totes maneres, es evident que cada vegada en som més els que volem que desaparega esta atrocitat medieval.

 • JUAN

  Estoy de acuerdo contigo Clara, yo también espero que haya un movimiento en compromis por luchar en contar de las corridas de toros y si no van a hacer nada al respecto que no digan de una vez, pero que no firmen tratados en contra del bienestar animal y luego que no hagan nada al respecto para eliminar las corridas de toros. No he visto ni un solo tema que están en contra de las corridas de toros desde el 22 M que les voté y esta vez no iba a votar, lo digo de verdad, pero al ver que firmaban un tratado en contra del maltrato animal les volví a votar, espero que no haya sido una estatetgia para conseguir mi voto, si es así me han engañado. Me decepcionó saber que había habido una corrida de toros en gandia en donde los verdes de compromis tienen representación polítia.

  • remigio III

   Us recorde , que hem votat un partit xicotet de un País amb aspiracions a ser reconegut i gran. Crec que no hi ha cap, ningú, dels que creguem en Compromís que recolzem ni siquiera mirem la destrossa moral de les corregudes de bous. Cap. Però les coses son com son i tenen el seu temps . Compromís no es deu ni te cap deu entre ells . Tot i així els catòlics diuen que el seu deu tardà 7 dies en fer el mon , i això que aleshores no hi existia el Pp . Donem-nos un poc de temps per a prendre alè i dignificar un poc la ciutadania valenciana. De totes maneres el to que he observat en els vostres escrits es de recriminació i un poc d'amenaça. No, "no hijo no" estes actituds no son les nostres , no es confoneu . Recolzem i col·laborem com a bons companys reconeguen les nostres limitacions.

 • Pilar

  Gracias por sacar este tema. Somos muchos en contra de las corridas de toros. Yo voté a compromis por estar relacionado con EQUO, me daba seguridad, al pensar que estaba unido a un partido ecologista, pensé que las cosas en cuanto a las corridas de toros iban a cambiar. Yo tambien quiero información. Llamé por teléfono a compromis y me aseguraron que ellos estaban en contra de las corridas de toros. A mí me gustaría que hubiera menos crítica al PP, y más información ecologista, me gustaría más acción en contra de las corridas de toros.

 • pepet

  A vore si els resquemats d'EQUO feu altre tipus d'oposició, que se vos veu massa el plumero!!!!!!

 • Más que encontra de las corridas de toros, deberíamos rechazar el sacrificio cruento de la muerte del toro en las corridas, además de la preparación para la muerte del pobre animal, ( banderillas, picadores y demás crueldades ) mientras la "gente" aplaude el nefasto espectáculo. No sirve decir que a otros animales también se les sacrifica, es cierto, es ley de vida, pero no se hace un espectáculo del sacrificio de esos animales. Dicen que es arte. ¡Que barbaridad!. Arte son los cuadros de Velázquez, las obras de Miguel Angel, Murillo, la catedral de Valencia, La Sagrada Familia,… esó son obras de arte, pero matar un animal mientras la "gente" se divierte, no es arte, es salvajismo puro y duro.

 • Pilar

  Jose Muñoz, estoy muy de acuedo contigo. Me siento muy identificada contigo.

 • Pingback: InfoCOMPROMIS 28/11/2011 | COMPROMÍS-EQUO GODELLA()

 • remigio lll

  Mentre el PP seguisca imperant per estes terres , no ho veurem . Es conegut i suportat , que els càrrecs imputats del Pp escalen posicions en lloc de entrar en les presons.