Bota al contingut principal

Segons ha assenyalat la portaveu adjunta de Compromís, Mónica Oltra, els treballadors i treballadores de l’hospital de la “Nova Fe”, així com pacients i familiars que acudeixen a les consultes, han denunciat la inexistent il·luminació que en arribar la nit hi ha al voltant de l’edifici hospitalari.

Esta situació està provocant molèsties i problemes d’inseguretat, han arribat a produir-se atracaments i inclús robatoris de vehicles. És per això que des de Compromís s’han registrat en Les Corts una sèrie de preguntes dirigides al Conseller de Sanitat per conéixer els motius pels quals no s’ha dotat de la corresponent i necessària il·luminació l’entorn del nou hospital.

Per a Oltra “esta situació és inadmissible, hem de recordar que la Nova Fe s’inaugurà a tota pressa sense tindre acabada l’obra per a què estiguera obert abans de les passades eleccions autonòmiques, sense assegurar les mínimes condicions per a funcionar correctament. I després d’uns mesos de funcionament veiem que no hi ha intenció de solucionar les nombroses deficiències i errades en la concepció de l’edifici que presenta este hospital de la Ciutat de València”.

“Des de Compromís exigim que de manera immediata la Conselleria de Sanitat, en coordinació amb l’Ajuntament de València, prenga les mesures oportunes per a resoldre la deficient il·luminació de l’entorn de la Nova Fe que està provocant nombrosos problemes als treballadores, pacients i familiars que acudeixen al centre hospitalari”, ha conclòs Oltra.