Anar directament a les notícies

Mónica Oltra: “Els nombrosos casos de corrupció del PP demostren que la consigna ací era passen i saquegen”

Publicat el en Llibertat i Igualtat

La síndica adjunta de Compromís, Mònica Oltra, ha assegurat hui, en la roda de premsa posterior a la Junta de Síndics, que “estos dies no hi ha cap notícia sobre el País Valencià que no estiga relacionada amb la corrupció com demostren els constants titulars sobre escàndols com el cas Emarsa o l’Instituto Nóos que veiem a la premsa”. De la mateixa manera, ha acusat al PP “d‘haver utilitzat qualsevol excusa, qualsevol anunci d’esdeveniment, per a saquejar les arques públiques”, la qual cosa ha titllat d’indignant.

La diputada de Compromís Mònica Oltra ha ressaltat que allí on la justícia ha pogut investigar s’ha evidenciat que la “consigna” era “passen i saquegen” els diners dels valencians, i ha lamentat la sensació d’impunitat absoluta en Emarsa, on els diners han servit per a “anar-se de viatge, pegar-se fartades i anar-se a altres llocs més calentets”.

Al seu judici, s’ha vist que Emarsa ha servit “per a col·locar a gent del PP”, els “enxufats”, per a “gastar-se diners en benefici particular i per a finançar col·lateralment al PP, perquè tot açò servia” per a tenir una “xarxa clielentelar perquè el PP es perpetue en el poder”.

Oltra ha alertat que al president de la Generalitat, Alberto Fabra, “se li han passat els dies de gràcia”, i li ha instat a “prendre cartes serioses en l’assumpte” i donar “una estirada d’orelles” a Rita Barberá i destituir a tots els investigats, començant pel vicepresident de la Diputació de València.
Preguntada sobre la situació del País Valencià com la tercera autonomia de l’estat amb més dèficit, Oltra ha assegurat que esta situació es deu al fet que “ací és on més ha balafiat i en la qual més ha robat el partit en el govern”. “Corrupció i dèficit van de la mà”. Així mateix, la portaveu adjunta de Compromís ha denunciat que la Comunitat es troba en una situació de “fallida democràtica”, ja que el PP “està incomplint les lleis i la reforma de la Constitució”.

Oltra ha assenyalat que mentre que per a Compromís “és més important el dèficit que tenen els ciutadans”, per al PP i el PSOE “el dèficit que els interessa és el dels poders públics”. En la seua opinió, “el dèficit no es pot combatre amb la tisora”, sinó “amb més ingressos i amb una gestió racional”.

 • Amb la llei de caixes i bancs proposada pel PP a läny 1995 amb Aznar al cap davant i Zaplana a la nostra generalitat ja s`óbria la porta dels diners Valencians amb la signatura del entonces president dels socialistes Valencians Joan Ignasia canvi de una signatura d`uns estatuts de vergonya per uns poders dins dels mateixos bancs i caixes es repartien els carrecs del 50% de la nostra banca ( Bancaixa, CAM, Banc de Valencia i altres) la porta oberta als bancs i de la má de la llei de urbanisme del tio Blasco criticada fins i tot als estaments Europeus. Ja es veia vindre. Tot aixo no es casualitat es un entramat politic desde abans de la entrada en el EURO fins als nostres dies de la ESTAFA MÈS GRAN DE LA HISTORIA DEL MON SANSER.
  Mentres als vertaders defensors de la nostra riquesa economica i cultural ens endemoniaven als ajuntaments i ens posaven un llansol a tots els Valencians damunt del vertader cas que duien entre les mans deixar-mos sense plomes i encara estan votant-los no tenim ni idea del CAMBIO QUE NOS ESPERA………………………………………………………Obriu d´una vegada els ulls, lleveu-se el llansol del damunt.

 • Dentrtt

  I tant que si. Jo ja he perdut el compte del nombre de saquejos que portem. Es tot tan lamentable. 🙁

 • remigio lll

  Però : Com explicar-nos que la gent , que esta sent espoliada per estos deshonrats els donen els vots? Som "normals" o ja no tenim possibilitats de desintoxicar-nos. Com es possible que la gent ho permeta ? Encara no s'han adonat que darrere de les benediccions de la seva secta estan els saquejos de la nostra hisenda?

 • Joan Antoni

  La política corrupta al País Valencià clama al cel !!
  Per això, si l' església valenciana no pren part en este assumpte significarà que també forma part de tota esta gentola i per tant esta deslegitimada per a representar als valencians. El seu paper al territori valencià es lamentable: sempre beneint directe e indirectament al PP. Per desgracia, encara hui per hui, hi ha molta gent que es 'fia' i fa lo que diu l'església. No trobe cap més explicació al fet de que la gent vote al PP.
  ¿Quin mal hem fet els valencians per tindre estos polítics i estos bisbes?
  Tan sols espere que algun dia estiguen sentats al banc dels acusats tots els qui han furtat els diners del nostre País Valencià.

 • RobinHoodofSherwood

  Joan Antoni: la resposta es ben senzilla, fa 35 anys quant comença "la Gran Blavor" la gent es va deixar manipular en temes d'historia, llengua, i cultura. Que esperaves que passara en temes mes substanciosos com son els diners? Deixem de costat la ingenuitat, d'un poble que es deixa manipular en temes culturals no pot esperar-se res mes. La gent que votem COMPROMIS tenim molt de treball per davant. Costarà 25 o mes anys eixir del femer en que ens han ficat.

 • vicenta

  Lamentablement estem perduts en tants sinverguenses