Anar directament a les notícies

Mónica Oltra: “L’alcaldessa Barberá és la responsable, sobre tot i sobre tots, del saqueig d’Emarsa”

Publicat el en Llibertat i Igualtat

El ple de les Corts Valencianes ha aprovat la creació d’una comissió no permanent d’investigació sobre l’empresa pública Emarsa, encarregada de la depuradora de Pinedo (València), que està sent investigada pel jutjat número 15 de València per un presumpte desviament de fons.

La portaveu adjunta de Compromís, Mònica Oltra, ha iniciat la seua intervenció, en la qual ha explicat el vot a favor del seu grup a esta comissió, assenyalant que “no és un bon auguri que el diputat Rafael Maluenda, que va perpetrar la comissió d’investigació sobre a l’accident del metro, haja sigut l’encarregat del PP a defensar esta comissió”, i ha destacat la necessitat de conèixer les responsabilitats polítiques del ‘cas Emarsa’ i les presumptes implicacions d’altres empreses públiques, com Egevasa.

Oltra ha dit que l’alcaldessa de València, Rita Barberá —qui no ha assistit al ple, ja que està a Madrid en la investidura de Mariano Rajoy— és la responsable política “sobretot i sobre tots” de l’assumpte de Emarsa, on també, ha assenyalat, està implicada una empresa relacionada amb Gürtel. Així mateix la diputada de Compromís ha indicat que espera que la comissió no quede en un “paripé”.

Oltra també ha destacat la necessitat de conèixer “als responsables de les mariscades, dels viatges al Carib, de les bosses de marca, de les traductores romaneses” i, sobre este tema, ha dit als dirigents del PP que han “donat la volta al refrany” i ho han transformat en: “de aquellos lodos, estos polvos”.

La portaveu adjunta de Compromís ha finalitzat la seua intervenció assenyalant que el cas Emarsa esguita directament a la bancada popular “i tots sabem d’on procedeixen els fangs de Emarsa”.

 • pepor

  quins collons que tens Monica, diguent les coses a la cara a esta mafia. com tu vas dir "vosatros sou més, per no sou millors"!!!

 • remigio III

  Sera posssible que tinguem una veu a Madrid sense ser llepaculs? Si. Amb Compromís si. Veus , que sonen altes i clares ,veus del nostre País , veus per un futur millor , mes honrat menys corrupte. Veus femenines , veus que pariren la ciutadania i , ara han de parir la democracia real . Este comença a ser un País amb futur. No s'oblideu del Cabanyal .

 • maria

  No cambies Mónica,por lo menos podemos decir que alguien SI nos representa.
  Gracies!

 • Pingback: infoCOMPROMÍS 20/12/2011 | COMPROMÍS-EQUO GODELLA()