Bota al contingut principal

El grup parlamentari Compromís ha presentat hui en Les Corts una sèrie de preguntes dirigides al Consell en relació a l’augment de les despeses mensuals que l’Institut Valencià de la Cinematografia (IVAC) paga per a l’organització del festival Cinema Jove.

Segons ha assenyalat la portaveu adjunta de Compromís, Mónica Oltra, “l’IVAC adjudicà a principis del 2011 el servei d’Organització i Realització de Cinema Jove a l’empresa Quatre Fulles per un import total de 614.000 euros (IVA inclòs) i ara a esta adjudicació s’ha afegit una partida complementària de 4.900 euros mensuals en concepte d’aplicació de noves tecnologies Web 2.0”.

Segons Oltra “este injustificat augment de la despesa de Cinema Jove ha suposat la contractació a dit d’un únic treballador amb un sou elevat i es produeix al mateix temps que l’IVAC està realitzant una dràstica reducció de sous i de plantilla”.

“És intolerable que mentre el Consell retalla salaris i tira gent al carrer s’augmenten despeses molt concretes com la de Cinema Jove, festival dirigit per Rafael Maluenda, fill d’un diputat autonòmic del Partit Popular”.