Anar directament a les notícies

Compromís reclama al Consell que cancel•le la Fórmula 1 i no pague cap tipus de compensació a Ecclestone

Publicat el en General

La portaveu adjunta de Compromís, Mónica Oltra, ha reclamat hui al Consell que “a Bernie Ecclestone se li done el mateix tractament que des de l’administració autonòmica s’està donant als treballadors públics i als proveïdors a qui no s’està pagant ”.

Així des de Compromís es proposa al govern d’Alberto Fabra que cancel•le el Gran Premi de Fórmula 1 de València i que a més no realitze cap tipus de pagament com a penalització per la no celebració d’este esdeveniment.

Segons Oltra “adduint una situació excepcional i sense precedents de falta de liquiditat el govern del PP ha aprovat un decret en que redueix el salari dels empleats públics saltant-se i suspenent tots els acords i convenis que tenia signats”.

“Això mateix reclamem que faça el govern valencià amb el contracte de la Fórmula 1, adduint eixa situació exepcional i sense precedents, ha de suspendre el contracte amb Ecclestone i deixar de pagar”.

“Per què el que no pot ser –ha afegit la diputada de Compromís- és que als treballadors se’ls estiga retallant el salari i a un multimilionari no se li vaja a retallar el pagament del cànon per la celebració del Gran Premi de Fórmula 1”.

Per a Oltra “la Fórmula 1 a València està dessagnant les nostres arques públiques i és una obligació per part del Consell, en salvaguarda dels interessos dels valencians i valencianes, que es prenguen mesures dràstiques al respecte”.

 • Dentrtt

  Ben dit. Cap tipus de pagament a Ecclestone per aquesta ruïna que ens porta. Ells com sempre no voldran renunciar a la seva festa.

 • Natxo

  Quina vergonya de F-1, jo tinc companys a Catarroja que encara no han cobrat els sous de 3 miserables dies, del 2010 i diuen que dona molts diners i treballs, JA, me ric. i no se'ls ocorre altra, que comprar Valmort Sports (o les seues deutes) quina chusma aajj

 • Tonet

  Si la Generalitat no pagara al tipus eixe, la portaria als tribunals i l'obligaria a pagar. Potser els sindicats també porten la Generalitat als tribunals, però pareix ser que les lleis protegeixen menys els acords de l'Administració amb els seus treballadors que amb empreses privades.

  • Xavier

   Tonet, per llei la Generalitat es "inembargable"

 • remigio lll

  El treball public es la moneda de canvi de quasi tot el que no funciona.I quasi tot el que no funciona al nostre País porta la firma del PP/PsoE. Per a quan els nostres conciutadans recolzaran els nostres interessos? Si no paguen a l'Esclestone portara als tribunals al nostre País per no haver votat correctament i haver deixat la nostra economia en mans corruptes.

 • Pingback: infoCOMPROMÍS 10/01/2012 | COMPROMÍS-EQUO GODELLA()

 • jordi

  És trist dir-ho, però a Vaència continuaran fent el que vullguen sempre que la majoria de gent siga votan-los per majoria cada 4 anys. Aço comença a semblas massa a una dictadura