Bota al contingut principal

Els professionals del torn d’ofici s’han mobilitzat hui per exigir el pagament dels honoraris que els deu la Generalitat Valenciana. Malgrat haver estat convocada en temps i forma, la Delegació del Govern sols ha autoritzat la protesta de la Ciutat de la Justícia, a València, on ha estat present el portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera.

Morera ha informat que des de Compromís, “hem fet moltes preguntes parlamentàries i Mònica Oltra també ha demanat una compareixença del conseller de Justícia perquè done explicacions en les Corts dels retards d’estos pagaments. No podem oblidar que els advocats i advocades del torn d’ofici continuen treballant, per responsabilitat i per professionalitat, malgrat no cobrar”.

Des de Compromís, a més a més, també han mostrat la seua indignació perquè les retallades del PP, “també són en democràcia i en llibertat d’expressió. És intolerable que la Delegació del Govern haja prohibit concentracions en tots els jutjats valencians i sols haja permés la de València, per això, Joan Baldoví presentarà una pregunta al Ministeri de l’Interior perquè ens preocupa que ens neguen el dret a protestar democràtica i lliurement”, segons ha declarat Morera en la concentració de la ciutat de la Justícia.