Bota al contingut principal

La portaveu adjunta de Compromís, Mónica Oltra, s’ha referit hui a les informacions periodístiques que apunten que la policia ha fet importants avanços en la investigació sobre el presumpte finançament il•legal del Partit Popular.

Per a Oltra “a Alberto Fabra ja se li ha acabat el temps de les paraules i ha de passar a l’acció, perquè sinó informacions com les que hem sabut hui en què es posa de manifest que la investigació judicial avança en el sentit de què el finançament il•legal del Partit Popular s’ha estés durant els últims anys acabaran per convertir a l’actual President de la Generalitat i del PP de la Comunitat Valenciana en encobridor i còmplice d’esta situació, sinó aparta dels seus càrrecs en l’administració i el partit a tota la gent que està implicada en este assumpte”.

“Fabra ha de mostrar si vol ser un President que creu en la democràcia i en la transparència o vol ser el continuador de aquells dirigents del PP que presumptament han finançat il•legalment el seu partit, d’aquells que han tret profit dels diners públics per a beneficiar-se ells o el partit”.

Segons Oltra “si Fabra vol ser conseqüent amb allò que va dir quan va assolir la Presidència de la Generalitat i que suposava un canvi respecte al seu predecessor ha de començar a actuar, a assumir responsabilitats”.

“I en eixe sentit ha de començar a depurar a aquells que han faltat almenys a la ètica política, i ja vorem si també a la llei, i apartar-los dels seus càrrecs dins del PP i dins de l’administració valenciana i tot això ho ha de fer ja”, ha conclòs la diputada de Compromís.