Anar directament a les notícies

Compromís pregunta a Fabra si pensa dimitir per a continuar amb “este sainet de mal gust”

Publicat el en General

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, ha contestat les declaracions d’este matí del president de la Generalitat, Alberto Fabra sobre la recuperació del prestigi de la política, i sobre que alguns hauran de demanar perdó després de l’absolució de Camps i Costa. Segons Morera, “hem de recordar-li que el gran beneficiari de tota esta situació és Fabra, a qui han fet president de la Generalitat de rebot i per açò li preguntem que, ara que han absolt a Camps si pensa dimitir perquè torne Francisco Camps a la presidència, la qual cosa seria un autèntic esperpent i un sainet total i delirant, de molt mal gust però que no ens estranyaria, conforme està el pati en el PPCV”.

Per al síndic de la formació valencianista, progressista i ecologista, “la reprovació a Camps i Costa és total i des de Compromís considerem que la política no està per a servir-se ni per a constituir-se com una casta privilegiada. Demanem que la gent abandone el seu càrrec públic quan ha comès accions que han perjudicat a la institució, com ha fet Francisco Camps, a qui li hem demanat en reiterades ocasions que deixe el seu càrrec de diputat i també en el Consell Jurídic Consultiu. Considerem que ha d’abandonar la política i li desitgem que en la vida privada li vaja molt bé perquè en la vida pública ja ha demostrat que a l’única cosa que ha sabut portar-nos és a la vergonya i a la ruïna total de la Generalitat”.

Segons el portaveu de Compromís, des de la coalició consideren que la responsabilitat pública, política i institucional de l’ex president Camps “ha quedat més que demostrada, ha ficat en la Generalitat a una banda de corruptes i per tant, la reprovació pública és total, ja que jurídicament el que diu la sentència és de menor importància perquè amb l’absolució de Camps i Costa la justícia s’ha cobert de glòria, però la realitat és una altra i ben diferent”.

D’altra banda, Morera també ha lamentat l’ús partidista que Fabra ha fet del Palau de la Generalitat per a realitzar una conferència de premsa este matí. “En la major part del seu discurs, Fabra ha parlat com a president del PP i del cas d’uns afiliats del seu partit i eixes declaracions les hauria d’haver fet des de la seu del partit, no des del Palau de la Generalitat, que és la seu del govern valencià i des d’on, suposadament, es representa a tots els valencians i valencianes, siguen o no votants del PP”, segons ha reconegut el portaveu de Compromís.

 • Dentrtt

  En fi. És difícil que ja puguem caure més baix. Com torne Camps demostrarem que encara no hem tocat fons. Lamentable.

 • enric

  Sóc simpatitzant i el que pense és que amb les probes tant contundents en contra d'aques dos subjectes, no podeu deixar pasar l'ocassió de recórrer la sentència, açò ha estat una autèntica presa de pel un sainet barat que ha costat vora quaranta milions de les antigues pessetes, penseu la de calefaccions que hauriem pogut pagar, s'ha de recòrrer ja. Ja està be de que hagen convertit aquest pais en un paradís de la corrupció i que no paguens pels delictes que són comessos. Tothom es riu de nosaltres amb tota la rao, us demane per favor com a simpatitzant que açò no quede impune de cap de les maneres, que ja tinc mal de cul i fred a les cames.

 • Dentrtt

  Totalment d'acord. Tots els que pugen recórrer la sentència tenen que fer-ho. Amb les proves contundents que hi ha i sense els palmers que li salven aquest individu serà culpable.

 • Pingback: Camps Innocent! Alberto Fabra a Picassent! | Una història que contar()

 • remigio III

  Per suposat que es deu recorrer la prevaricació, la coacció , amenaces o compra del jurat, però a demés es deu denunciar-lo davant de la fiscalia , per tal d'aclarir el perquè front a tantes proves determinants varen decidir culpabilitzar a la societat abans que al delinqüent. El jurat deuria ser acusat de prevaricació. Esta mes que clar que la mateixa justícia que condemna a Garzón (la franquista) coacciona o compra el jurat que absol camps .

 • pepe manuel

  Tranquils, ben mirat, no ha estat tant mal com pensem. Ara el que cal és insistir que el reposen de president. No tindran ovaris. Rajoy no el vol en Madrid i Fabra el bueno no el vol ací. Que s'ho mengen com puguen. Posats a ser un país de sainet, Camps for president. A vore.

 • Pingback: Camps innocent! Alberto Fabra a Picassent! « Una història que contar()