Bota al contingut principal

La portaveu adjunta de Compromís, Mónica Oltra, s’ha referit a les declaracions realitzades ahir pel director d’Aerocas, Juan García Salas, qui reconegué que s’han equivocat i fet les coses mal en l’Aeroport de Castelló. Estes afirmacions les realitzà Salas en el transcurs d’una conferència que oferí sota el títol L’impacte de l’aeroport en l’economia castellonenca.

Per a Oltra “s’ha d’advertir al director d’Aerocas que acceptar que s’han equivocat i fet les coses malament no és suficient. En coherència amb estes paraules el que ha de fer Sala és dimitir del seu càrrec, deixar de cobrar el seu sou i tornar tots els diners que s’ha emportat”.

La diputada de Compromís ha recordat que el seu grup parlamentari ha presentat en Les Corts Valencianes una Proposició No de Llei en què s’insta al Consell a realitzar un estudi per analitzar possibles usos alternatius de les instal·lacions de l’Aeroport de Castelló.

Oltra reclama que “una vegada s’ha constatat el fracàs de l’Aeroport de Castelló per la seua nul·la viabilitat com a tal, és una obligació dels nostres governants tractar d’aprofitar les inversions realitzades per a no perdre tots els diners i esforç que s’ha invertit, però açò no lleva que, a la vegada, es depuren responsabilitats pel malbaratament dels fons públics”.