Bota al contingut principal

El grup parlamentari Compromís ha avançat que, amb motiu de la tramitació en Les Corts del projecte de Llei sobre Emprenedors, està elaborant, des de fa unes setmanes, una esmena a la totalitat amb text alternatiu a esta llei on plasmaran les seues propostes per a facilitar la posada en marxa d’iniciatives empresarials i donar suport als emprenedors valencians.

El diputat de Compromís, Fran Ferri, ha assenyalat que amb este text alternatiu plantejaran la creació d’una Agència Valenciana de l’Emprenedor, la simplificació dels tràmits de creació d’empreses i la posada en marxa d’un instrument de finançament que no pose en risc el patrimoni personal dels emprenedors.

Moltes d’estes propostes han sorgit de reunions amb grups d’emprenedors i professionals que han viscut en primera persona els entrebancs que posa la Generalitat a les iniciatives de l’economia productiva. Compromís també ha obert un canal de relació directa amb els emprenedors i les PIMEs a través de LinkedIn, sent d’esta manera la primera formació valenciana present en esta xarxa social destinada a professionals.

Segons ha assenyalat Fran Ferri, diputat de Compromís, “el govern d’Alberto Fabra vol usar als emprenedors per a maquillar la seua política de retallades. Mentre des del Consell plantegen per una banda unes suposades mesures de suport als emprenedors, per l’altra deixen sense pagar les ajudes de l’IMPIVA a empreses innovadores, posen en risc l’existència d’avals per a PiMEs de la Societat de Garantia Recíproca i pugen els impostos als autònoms a través de l’IRPF ”.

Per a Ferri “des de l’oposició hem de denunciar esta hipocresia, però també hem de plantejar alternatives, demostrant que existeix un projecte diferent al del PP que aposte per una economia productiva i innovadora i això és el que anem a fer des de Compromís amb les nostres propostes”.