Anar directament a les notícies

Morera: “Demanem la destitució immediata del director general de RTVV per insultar a la societat valenciana”

Publicat el en Llibertat i Igualtat

El síndic de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, considera que les agressions contra les persones, contra la democràcia i les llibertats, “no sols han estat al carrers de València, també han estat informativament parlant i l’autor d’eixes agressions ha estat la direcció de RTVV, que no ha informat, o no ho ha fet com toca o ha manipulat a l’hora de parlar de les protestes dels estudiants de València”.

Per això, des de Compromís han informat que van a demanar la destitució “i acomiadament immediat des del director general fins a l’últim comissari polític del PP responsable dels informatius de RTVV perquè el que s’ha fet i dit és molt lamentable, com també volem mostrar la nostra solidaritat amb els bons professionals de la casa, que pateixen la censura, que pateixen la direcció ideològica que els impedeix treballar amb correcció”.

  • remigio III

    No seria hora ja de discutir sobre la independencia del País Valencia de L'estat? Que més ens poden fer? Ens han arruïnat, ens han convertit en un magma comunitari, ens ha injuriat, han prevaricat sobre nosaltres amb la mort de 43 valencians indignament tractats . Ara també apallissen els nostres jovents. Un dels seus ha convertit la més gran institució valenciana en merda. Ara intenten de nou fotre'ns amb el Corredor de la Mediterrània. Val mes soles que mal acompanyat.

  • David

    A més, a més , aquells que ens han portat a la ruïna al País Valencià, són els que més espanyols se declaren, el PP de València no deixa mai d'ofrenar glòries a espanya. Per tant, quant més espanyol, més ruïnós. Aquesta gent és gent que no estima ni creu en València.

  • Pepeilli

    Soy un trabajador del audiovisual valenciano,No trabajo para canal9 directamente, pero sus constantes impagos han probocado la muerte progresiva de casi todas las productoras valencianas, estas Han cerrado y Los tecnicos nos quedamos sin cobrar. Cease cases como Contaconta, indigomedia, Nadie Es perfecto y otras tantas. ¿ Cal es nuestro futuro? ¿Cobraremos algun dia?