Bota al contingut principal

El passat dia 21 de Febrer, després de la multitudinària i pacífica protesta en contra de les retallades en educació i de la violència policial contra els alumnes de l’IES Lluís Vives, el compte oficial de l’IVAJ-GVA JOVE a Twitter va emetre el següent missatge: “Me encanta @compromis son los típicos que mucho ruido y pocas nueces (en las urnas)”.

Segons ha assenyalat Fran Ferri, diputat de Compromís “és simptomàtic que mentre l’IVAJ-GVA JOVE elimina l’abonament jove de transport públic o les beques d’aprenentatge d’idiomes, mantinga amb diners públics a hooligans del PP que es dediquen a menysprear i atacar a formacions amb representació parlamentària utilitzant recursos oficials”.

El mateix Ferri ha fet menció d’este incident en la pregunta de control al President Alberto Fabra, sense obtindré cap explicació al respecte.

Per a Ferri “el Partit Popular ha convertit l’IVAJ, un organisme que hauria d’ajudar a tots els joves, en una eina de confrontació, al front de la qual està l’ex-president de les joventuts populars en Xàtiva, Marcos Sanchis. A més, s’està demostrant com volen traslladar la manipulació constant que ja pateixen altres mitjans com la ràdio o la televisió públiques valencianes, a les xarxes socials”.

Per tot això el Grup Parlamentari Compromís ha registrat una pregunta parlamentària per a conèixer quines mesures prendrà el Consell per a depurar responsabilitats en este greu incident.