Bota al contingut principal

La Coalició Compromís ja ha posat en funcionament el web amb el manifest i també les bases de participació de la coalició. D’esta forma, des de Compromís està rebent el suport de militants de les formacions que integren el projecte com també de moltíssimes persones independents que han vist en Compromís una fórmula efectiva de fer política i de defensar i representar els valors del País Valencià del segle XXI, des del valencianisme, l’esquerra moderna i l’ecologisme.

Les bases de Compromís, segons ha informat el portaveu de la coalició a les Corts Valencianes, Enric Morera, “són per a consolidar la nostra coalició en els pobles, ciutats i comarques del País, vertebrant el nostre projecte polític en tot el territori, donant veu a totes les persones que creuen i que treballen per la societat valenciana des de la base, des de qualsevol indret del país”.

El document de “Més Compromís” serà signat esta setmana pels diputats i diputades del grup parlamentari de les Corts, el diputat al Congrés, Joan Baldoví, el diputat provincial Emili Altur i també del regidor i regidores a l’Ajuntament de València, per a rebre, després, també el suport de la resta de càrrecs públics de Compromís en tot el País Valencià. “Votants, futurs votants, militants, simpatitzants, càrrecs públics, tot el món pot signar este document, poden donar per igual i amb el mateix protagonisme el seu suport a un projecte que va a més, un projecte fet per persones, que pensa en les persones i que treballa per les persones. El nostre compromís és posar una ferramenta democràtica com és una coalició al servei de la ciutadania”, segons ha explicat Morera.

De fet, Morera ha informat que el document de “Més Compromís” també està obert a la incorporació de formacions polítiques independents “que treballen en molts pobles i ciutats i que també poden entrar en Compromís, perquè volem donar-los veu i volem també ser la seua representació en les institucions on hi som presents i com ja ho estem fent amb alguns partits independents que des de les passades eleccions locals i autonòmiques s’han sumat a Compromís”.