Bota al contingut principal

El síndic de Compromís, Enric Morera, s’ha referit hui a les informacions periodístiques que apunten que les investigacions policials tenen cada vegada més evidències de què Ricardo Costa i David Serra estaven al capdavant de la trama de finançament il•legal del Partit Popular, així com la intenció de la Fiscalia de què s’unisquen el cas Gürtel i Brugal.

Segons Morera “estes informacions estan en la línia del que sempre hem dit des de Compromís, que el problema no eren els trages sinó que el fons d’este cas de corrupció és el finançament irregular o il•legal del Partit Popular”.

“Ens sembla perfecte –ha afegit el parlamentari de Compromís- que finalment s’unisquen el cas Gürtel i Brugal perquè al remat es tracta d’un mateix modus operandi d’una mateixa trama que presumptament aconseguia que alguns empresaris finançaren les campanyes electorals del PP a canvi d’adjudicacions de l’administració”.

“Des de Compromís el que demanem són responsabilitats polítiques, exemplaritat i que s’asumisca per part del President de la Generalitat i del PPCV, Alberto Fabra, que és necessari apartar de la vida pública a tots els implicats i imputats en delictes de corrupció”.