Bota al contingut principal

La diputada de Compromís, Mireia Mollà, ha mostrat la disconformitat del seu grup amb la recent subvenció de 20.000 euros atorgada pel Consell a l’Observatori de Bioètica de la Universitat Catòlica de València Sant Vicent Màrtir.

Segons Mollà “és inadmissible que el govern valencià subvencione amb diners públics una entitat que es dedica a difondre posicionaments totalment contraris als criteris científics mundialment acceptats en temes com la interrupció voluntària de l’embaràs, els anticonceptius o les cèl•lules mare, entre altres qüestions”.

“És molt preocupant –ha afegit la parlamentària- que l’objecte d’esta subvenció siga la col•laboració d’este Observatori amb la Conselleria de Sanitat i que entre altres qüestions s’establisca l’assessorament i formació dels professionals. És aberrant vincular la sanitat pública valenciana a esta ideologia reaccionaria”.

En este sentit el grup parlamentari Compromís presentarà una iniciativa en Les Corts per rebutjar esta subvenció a l’Observatori de Bioètica de la Universitat Catòlica i per reclamar al Consell que este tipus d’ajudes públiques sempre estiga condicionada al respecte dels criteris científics per part de les entitats beneficiàries.