Anar directament a les notícies

Vols presentar una esmena al Pressupost de l’Estat de 2012?

Publicat el en General

S’obre el període per a la presentació d’esmenes parcials als Pressupostos Generals de l’Estat de 2012 (PGE 2012). Un procés que el volem obert a tota la ciutadania,
un procés on et convidem a parlar i actuar.

Per això, us enviem aquesta comunicació per comptar amb la vostra col·laboració. Us adjuntem un enllaç als PGE 2012, on podeu consultar les diferents partides que es poden esmenar. També us adjuntem el model d’esmena per a presentar.

Les vostres aportacions les heu de fer arribar a l’Oficina Parlamentària de Compromís en el Congrés: congres@compromis.net abans del dia 24 d’abril a les 14 hores.

Gràcies de bestreta per la vostra col·laboració!

ENLLAÇ ALS PGE 2012:
http://www.sepg.pap.minhap.gob.es/Presup/PGE2012Proyecto/MaestroDocumentos/PGE-ROM/MnSerieRoja.htm

Documents adjunts
 • Pingback: Notícies de Compromís « Diari NO TAN A PROP.()

 • Miquel

  Molt però que molt bé, esta és una forma aproximada a com seria la democràcia del futur.

 • Jo vull fer una refexió. Soc de mislata, militant del grup per mislata. Es podria reclamar que el govern central (ja que ara és del PP) se faça carrec dels incompliments i obres inacabades del PLAN CONFIANÇA del nostre Govern Valencià? Ací a Mislata hi han dos obres contemplades. Una és la reurbanització de dos barris de la ciutat de Mislata (per mes de un milió d'euros, i l'estat de les obres és PARALITZAT DES DE FA QUASI 1 ANY), i l'altra es la construcció d'una cafeteria al parc de la canaleta (pel mòdic preu de 312.000 euros i l'estat de la mateixa és CAFETERIA I WC ANTICS ENDERROCATS sense fer res més) ….

  quina vergonya!

 • Pedro J. Lledó

  Hem pareix una idea excelent, però crec que una tasca com esta és una miqueta complicada per a la majoria dels mortals que no estem acostumats a treballar amb paperassa política.
  ¿No es podria fer un altra cosa (un formulari web per exemple, encara que es perdria transparència amb el asumpte) o una guia que ens permeta comprendre els documents dels presupostos?
  Continueu treballant així, teniu el futur del País Valencià a les vostres mans.

 • Anton Novas

  Sugerencias:
  Reducción 50% defensa
  Reducción 50% exteriores …y se de que hablo
  Reducción 100% subvenciones a enseñanza privada. El que la quiera que la pague
  Eliminación subvenciones a la iglesia
  Reducción subvenciones agrarias a los terratenientes
  Nuevo impuesto sobre la propiedad de la tierra (latifundios)
  Nuevo impuesto sobre pisos vacíos
  Nuevo impuesto transacciones financieras modulado al alza sobre las internacionales
  Incremento del impuesto sucesiones sobre todo grandes fortunas
  Incremento impuestos verdes disminuyendo impuestos sobre el trabajo
  etc…..

 • Josep Vicent

  Me parece perfecta la posibilidad de dejar constancia de en que queremos que se inviertan nuestros impuestos, sobre todo en estos tiempos que nos recortan educación, sanidad, bienestar social, servicios…… Pero no recortan en religión (catolica claro) defensa ni administraciones duplicadas e inutiles como diputaciones, senado, concejos comarcales Etc.
  Gracias por la oportunidad. pero pienso que untema tan tecnico necesita de politicos honrrados comprometidos con los que les votaron que no nos defrauden poeque hay politico como Mickey Mouse tan encantador que nos olvidamos que es una "Rata"