Anar directament a les notícies

Compromís reclama la convocatòria d’una consulta popular sobre la privatització de la sanitat

Publicat el en Sanitat i Benestar

El grup parlamentari Compromís ha recriminat al PP que el nou model de gestió de la Sanitat pública, que contempla una intensificació de la col•laboració públic privat, suposa un incompliment del seu programa electoral.

La portaveu adjunta de Compromís, Mónica Oltra, ha assenyalat que aquesta mesura “no està legitimada” per que no s’incloïa al programa electoral del PP, i ha sostingut que aquesta situació fa necessària la convocatòria d’una consulta popular per conèixer l’opinió de la ciutadania sobre aquest tema.

Així mateix, Oltra ha anunciat que la seua formació també sol•licitarà una consulta popular en el cas que es confirme el cobrament d’un peatge per al manteniment de les autovies públiques, ja que al seu judici es tracta d’una mesura recaptatòria injusta.

Oltra ha rebutjat que la convocatòria d’eleccions anticipades siga la millor opció perquè el seu desig és que a la gent se li pregunten “coses concretes” i ha indicat que el seu grup demanarà la dissolució de Les Corts “quan la majoria social” a la Comunitat Valenciana “permeta que hi haja un canvi polític i social”.